Primii bani facuti din online au fost 100 $ din Adsense in 2008.
Auzisem eu de la un coleg de reclame, stiam sa fac un circ de site (generatia '98-'99) si m-am inscris la Adsense. Dupa aprobare in doua saptamani stransesem 44 dolari din clicurile mele, bineinteles. Click - back - click - back, ce repede faceam eu bani. La fel de rapid s-a dus si contul. Pe urma am inteles eu ca Google e smecher si stie ca am dat eu clicurile dar ca tot romanu' am zis ca de data asta il fac. Am facut alt cont pe numele nevestei si acum eram smecher. Click - disable network si alt IP - click - disable network - click. Eram acoprit acum. Tot asa cateva zile si pe urma mailul de rigoare. Ca cele ce abunda pe forumuri ale pustilor smecherasi suparati ca Google le-a furat banutii lor munciti.
De aici am zis ca gata, lucram legal, "cu contract", vorba din B.D., fara clicuri proprii, cat mai in regula.
M-am apucat de un site de tv online in 2010 si de la 18, 45, 80 de euro pe luna am ajuns la 380 si atunci am scos streamurile de pe site.
Am luat banii si a mers cam un an jumate toata povestea asta. Am prins o luna cu un maxim de 2200. De aici, in declin pana la 1600 pe care i-am si pierdut cand au inchis contul cateva luni mai tarziu cand a fost si o modificare a TOS-ului Google.
Acum sunt iar in mediocritate dar fiecare experienta este o invatatura.

Răspunde cu citat