In 2004 am terminat liceul si urmand traditia umilei mele familii m-am angajat in fabrica de facut teava unde lucra si taicameu. Dupa cateva luni de lucrat 3 schimburi intr-un laminor intre motoare de avioane (ma refer la galagie) si fier topit am inceput sa ma gandesc ca totusi pot sa fac ceva mai bun cu viata mea. Fiind om de la tara si fiind in aceea perioada niste programe UE pentru incurajarea agriculturii (Sapard) m-am gandit ca as putea incepe vre-o afacere in domeniu avand ceva pamant si am inceput sa caut pe net genul asta de idei, gen ferme de melci, rame, raci, prepelite, vipere,iepuri, capre, etc. Dupa un an de tras in uzina mi s-a parut o idee buna si un sejur in armata, prin Caracal... sectoare, plantoane, foame si olteni, distractie nu gluma. Am scapat si de acolo si prin 2007 tot cautand afaceri pe net am gasit siteul ww.cartipersonalizate.ro care facea niste carti personalizate pt copii de unde mi-a venit ideea unor carti personalizate mai deosebite, facute de mine.
Am invatat html si ceva seo si mi-am facut primul site pe un subdomeniu in acel an iar un an mai tarziu mi-am facut si siteul meu de suflet cu cadouri personalizate pe care vindeam 5-10 carti pe luna, crescand si dezvoltandu-ma cu timpul.
Tot cu cadouri personalizate ma ocup si acum, doar ca am o gama mai dezvoltata de produse, cateva siteuri, mai multa experienta, idei si planuri marete. Cu bani inca n-a plouat peste mine dar imi pastrez optimismul, cu multa munca si ceva inspiratie ajungi unde doresti.