Vreau sa invat limba engleza la nivel conversational .
stie cineva unde gasesc niste lectii Online ? am gasit ceva site-uri ..dar nu sunt prea multumit de rezultate
@Todosin.
Vreau sa invat limba engleza la nivel conversational .
stie cineva unde gasesc niste lectii Online ? am gasit ceva site-uri ..dar nu sunt prea multumit de rezultate
@Todosin.
Ultima modificare făcută de broski; 22nd May 2013 la 14:24.
Eu am un pachet care ofera atat lecti de pentru avansati cat si pentru incepator.
Ceea ce am eu presupune un set de 12 cd-uri,un cd player ca sa le poti asculta, 12 capitole, 4 culegeri(2 pentru ascultate, 2 pentru scriere), eu as mai adauga un soft care iti permite tiparirea cuvintelor, mai exact ceea ce vorbesti tu in camera este transformat in mesaje tip text.
Cateva idei de inceput.
1: Nu cumpara / fura Roseta Stone. E o porcarie si nu merita niciun ban, respectiv niciun efort de a o procura.
2: Fa-ti cont pe busuu.com si pe livemocha.com - ambele sunt gratis si iti ofera posibilitatea de a invata vocabular, gramatica, pronuntie si de a invata sa scrii si sa vorbesti.
3: Parca erau ceva cursuri faine si pe aici: University of Reddit
4: Cauta pe net oameni care urmeaza sa viziteze Timisoara (pe site-uri gen tripadvisor), contacteaza-i si ofera-te sa fii ghidul lor pentru o zi. Sansa numai buna sa exersezi engleza cu nativi.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)