http://www.neo-fight.tv/2006/09/unbo...p_dv9000t.html
Mi-l iau eu in cateva zile.
Ce parere aveti ?
Nu exista in Romania de vanzare (ca idee).
Review:
http://reviews.cnet.com/HP_Pavilion_...-31974915.html
Versiune printabilă
http://www.neo-fight.tv/2006/09/unbo...p_dv9000t.html
Mi-l iau eu in cateva zile.
Ce parere aveti ?
Nu exista in Romania de vanzare (ca idee).
Review:
http://reviews.cnet.com/HP_Pavilion_...-31974915.html
are tot felul de chestii si arata super. poate primul hp care are design atragator.
vad "prices starting at $1,349" deci este f. acceptabil. sa ne spui cit au ajuns costurile totale, doar vine craciunul si mai trebuie sa ne rasfatam si noi :)
Pros:
- e o buna solutie multimedia/lucru
Cons:
- e prea mare monitorul (eu am unul de 17 deja si mie personal mi-ar trebui unul mai mic)
- hardisk numa de 5400 e putin la ceea ce fac eu de obicei pe un laptop
- la pretul de 1300$ cu amd inauntru treuia poate fa ofere mai multe optiuni?
Overall cred ca este o buna alegere, e sic pot sa zic. Daca il folosesti exclusiv ca si desktop si laptop as prefera un hardisk mai puternic.
Cam $1500.
Stiu. Si pe mine ma cam enerveaza asta. Acum pe Toshiba-ul meu am de 15.4 wide si deja sunt enervat. Asta e, o sa-l car mai putin, sau il car in masina pe care tot zic ca mi-o iau :DCitat:
- e prea mare monitorul (eu am unul de 17 deja si mie personal mi-ar trebui unul mai mic)
Sincer tu te-ai uitat la notebook-uri in 2006 ?Citat:
- hardisk numa de 5400 e putin la ceea ce fac eu de obicei pe un laptop
Doar 1% din ele si cele peste 90 de milioane (in .ro) au hdd-uri de 7200. Dar poate nici alea.
Ca idee doar, notebook-ul asta care mi-l iau acum (DV9000) suporta 2 HDD-uri, si planuiesc sa mai iau unul de 80 sau 120 de 7200 (cam 4-5 mil) , ca sa il folosesc ca partitie de boot. :twisted:
Rectific, cam $1500 in total, si inca odata, cred ca nu te-ai uitat deloc la notebook-uri. Sincer. UITA-TE :whistle:Citat:
- la pretul de 1300$ cu amd inauntru treuia poate fa ofere mai multe optiuni?
Ideea este ca de 4-5 zile tot am browseuit TOATE magazinele online din Romania, sa-mik caut un model care-mi place.
Am gasit unul. La 85 milioane. Scuza-ma, dar nu-s Gates. Asta il iau cu $1500 adica aprox. 43-44 milioane.
Specificatiile din el le gasesti la modele peste 80 de milioane in .ro.
In Germania la tine acolo cum sunt preturile ? Ce notebook-uri aveti pe acolo ?
Eu de aici imi cumpar de obicei tot: http://snogard.de/ ( click pe computer si dupa aceea notebooks ).
Sunt scumpe si proaste laptopurile. Asta e adevarul. Eu am vrut acum vreo 2 luni sa imi iau unul nou ca sa imi dau seama ca laptopul ce il am e defapt destul de actual. si totusi are 4 ani. E un Gericom cu 60 gb hardisk.
Legat de preturi toate sunt scumpe si nu neaparat sau facut multe imbunatatiri a ele. Asta e si defapt enervant.
voi vorbiti de lucruri sfinte aici...laptop-uri noi noute...
eu mi-am luat un dell latitude c640 "refurbished" dar i-am pus DVDRW, HDD de 80gb si 1GB ram toate noi. l-am luat din DE cu 640E dar nu ma intrebati de alte taxe ca a venit sormea cu el. A fost luat de la o firma de acolo prin intermediul ebay.
Later edit: wooooo
Core 2 Duo 7200 (2.0GHz, 4MB cache)
2GB RAM, 240GB dual hard drives
17" Ultra-brite monitor (1650x1050)
Wi-Fi, Bluetooth, Webcam, etc... ???
neneeee pai isi cam merita banii nu gluma...felicitari pentru alegere!
mmariusel ... depinde acum de preferintele/pretentiile fiecaruia...eu cu al meu ma inteleg beton desi are 14" la lcd si placa video de 32mb dar nu shared.
Al meu vine doar cu 1GB de RAM si cu un singur HDD de 120GB.Citat:
Core 2 Duo 7200 (2.0GHz, 4MB cache)
2GB RAM, 240GB dual hard drives
17" Ultra-brite monitor (1650x1050)
Wi-Fi, Bluetooth, Webcam, etc... ???
O sa-i mai pun eu un HDD de 80GB, 7200rpm, si 1 GB ii ajunge la RAM.
Are procesor Turion X2 nu Core duo.
Modelul Core Duo este 9000t, al meu e 9000z.
Cristi, doar din curiozitate, de ce nu un MAC?
Pt ca nu sunt grafician. Si cam doar pt aia l-as folosi.
Ca sa incep sa-mi redefinesc experienta mea pe un MAC....Ar putea dura 1-2 ani sa ma obisnuiesc.
Satellite P100-257
Yonah T2250(1.73GHz),512MB DDR2 (533MHz),60GB(5400rpm) SATA,17" Wide XGA+ CSV HB,DVD-Super-Multi (+-R DL),Intel 945GM (Calistoga),Intel 11a/b/g (13ch) - Golan,Bluetooth,,,,,,XP MCE (Venus)
3750RON
Avantaj: Intel CoreDuo
Dezavantaj: Ram(upg. cam 100eur) si HDD
emag si scop
Mie asta-mi place.
L-am testat la depozitul de calculatoare.. oau ce jucarie, imi incape in borseta :D
Intotdeauna m-am intrebat ce dracu ai face cu unul din ala ?
Tip procesor: Transmeta Crusoe
WTF is that ?
Un procesor conceput pentru notebook-uri care consuma al naibi de putin (se lauda cu 1-2W) si la temperaturi foarte joase comparativ cu Intel si AMD.
Nu am folosit asa ceva dar parca nici nu ma tenteaza. Tot procesorul e un "hack" mare al tehnologiei. Sunt luate toate instructiunile x86 si sunt transformate in instructiuni transmeta... spooky... :errf:
Si eu sunt in cautare de un laptop si ma gandeam la un HP HP emag cu urm. configuratie:
- Turion TL-52 Dual Core
- 100 GB HDD 5400 rpm
- 1 GB DDR2 667 MHz Dual Channel , pana la 4 GB upgradabil
- Wireless LAN, Gigabit LAN, Bluetooth 2.0
- DVD-RW Dual Layer , 7-in-1 Card Reader
la 3.300 RON mi se pare ok.
Apropo de Pavilioane!
Mi-am luat de curand un HP Pavilion DV1000 (e defapt DV1589ea)si sunt f multumit de el:
- este widescreen
- M la 173, 1GB RAM, 100GB HDD, bletooth, wireless, card reader, dvd-rw
- design super
- display cu visibilitate super buna din lateral
- 2 iesiri audio :)
- un minus ar fi placa video integrata .. dar pe mine nu ma deranjeaza ... nu prea ma joc pe calc de felul meu ....
Este un laptop pentru entertainment .. dar asta nu inseamna ca nu-l pot folosi pt aplicatii web!
da ce faci cu avionu asta, cristinel?
eu mi-am luat Dell Inspiron E1505 1.6 Core Duo, 1G RAM, 80G, 15.4 wide, DVD writer dual layer, card reader... cu 23 de mil...
e nou dar direct de pe site de la dell.
@cristi: atunci nu investi atatia bani in laptop. ia desktop. poate iesi mai ieftin la aceeasi configuratie si in caz de crash nu suferi asa mult
805$ cu totul
Salut,
Stie cineva la acest model de laptop de unde se aloca mai mult ram pentru placa video, in bios nu exista nici o setare de genul asta are un bios foarte simplu. Laptop-ul este cu ram-ul de 512 Mhz si are alocat pentru palca video doar 8 mhz, eu vreu sa ii aloc mai mult.
Mai este o curiozitate cu ram-ul care are 512 mhz format din doua bare de 256 unu am dat de el dar celalat nu, se poate fie incorporata in placa de baza?
Multumesc anticipat pentru raspuns/uri
cristian, ce ai facut pina la urma ti-a sosit laptopul, esti multumit de el... ?
de citeva zile caut si eu ceva si m-am oprit la hp pavilion dv6000t sau dv9000t. la preturile respective ($700 - $1300 functie de unde le cumperi si ce au pe ele) cred ca sunt peste laptopurile de pe piata din romania.
ps. pt. cei care si-au comandat laptopuri din us in special cum ati procedat, le-ati comandat voi, le-ati luat prin prieteni... taxe vamale, postale, garantie...
mersi de ajutor
Pana la urma mi-am luat Nx9420.
felicitari pt nx9420 ... mi-am luat si eu unul acum 1 luna sa zic si sunt super multumit de el. ;)
Mie imio da rateuri .. Si HW si SF.
Notebook-urile HP suxx rau, are si un prieten, mai bun un Asus sau Toshiba.
Toshiba am eu! Pe primul l-am schimbat a doua zi ca avea bateria distrusa (factory fault)! Al doilea merge ca draq si culorile de la monitor nu au nici o legatura cu realitatea! Trageam speranta la HP da daca nici de alea nu sunteti multumiti cred ca ma intorc la desktop!
HP sunt OK.. Doar ca sunt eu utilizator heavy rau ... Si e normal sa dea fault-uri, cand instalezi si folosesti un notebook de parca ar fi rasnita.
E model mai ieftin? Se mai intampla chestii d'astea cu produsele low-end in general...
M-a costat vreo 54 milioane.