are tot felul de chestii si arata super. poate primul hp care are design atragator.
vad "prices starting at $1,349" deci este f. acceptabil. sa ne spui cit au ajuns costurile totale, doar vine craciunul si mai trebuie sa ne rasfatam si noi![]()
are tot felul de chestii si arata super. poate primul hp care are design atragator.
vad "prices starting at $1,349" deci este f. acceptabil. sa ne spui cit au ajuns costurile totale, doar vine craciunul si mai trebuie sa ne rasfatam si noi![]()
Cam $1500.
Stiu. Si pe mine ma cam enerveaza asta. Acum pe Toshiba-ul meu am de 15.4 wide si deja sunt enervat. Asta e, o sa-l car mai putin, sau il car in masina pe care tot zic ca mi-o iau- e prea mare monitorul (eu am unul de 17 deja si mie personal mi-ar trebui unul mai mic)![]()
Sincer tu te-ai uitat la notebook-uri in 2006 ?- hardisk numa de 5400 e putin la ceea ce fac eu de obicei pe un laptop
Doar 1% din ele si cele peste 90 de milioane (in .ro) au hdd-uri de 7200. Dar poate nici alea.
Ca idee doar, notebook-ul asta care mi-l iau acum (DV9000) suporta 2 HDD-uri, si planuiesc sa mai iau unul de 80 sau 120 de 7200 (cam 4-5 mil) , ca sa il folosesc ca partitie de boot.![]()
Rectific, cam $1500 in total, si inca odata, cred ca nu te-ai uitat deloc la notebook-uri. Sincer. UITA-TE- la pretul de 1300$ cu amd inauntru treuia poate fa ofere mai multe optiuni?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)