Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Recomandare Laptop

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Masuta laptop
    thegift.ro/masute-laptop-c-23_150/masuta-laptop-cu-coolere-suport-pahar-si-mouse-pad-inclus-p-1166
    Picioare cam flexibile/subtiri, la mine insa rezista. E fain ca e pliabila si intra in husa de laptop.
    Acum vad ca au si din lemn: thegift.ro/masute-laptop-c-23_150/masa-multifunctionala-e-table-din-lemn-de-bambus-p-2692
    Suport laptop pt birou (il pui pe birou) Suport laptop cu racire Intex CP07
    Acum am vazut, fara ventilator dedeman.ro/ro/masa-laptop-th2008-1c.html Pare mai tapana.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

floralex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th November 2012
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Masuta laptop
    thegift.ro/masute-laptop-c-23_150/masuta-laptop-cu-coolere-suport-pahar-si-mouse-pad-inclus-p-1166
    Picioare cam flexibile/subtiri, la mine insa rezista. E fain ca e pliabila si intra in husa de laptop.
    Acum vad ca au si din lemn: thegift.ro/masute-laptop-c-23_150/masa-multifunctionala-e-table-din-lemn-de-bambus-p-2692
    Suport laptop pt birou (il pui pe birou) Suport laptop cu racire Intex CP07
    Acum am vazut, fara ventilator dedeman.ro/ro/masa-laptop-th2008-1c.html Pare mai tapana.
    Multumesc pentru recomandari. Crezi ca incape un laptop de 17 pe o astfel de masuta? thegift.ro/masute-laptop-c-23_150/masuta-laptop-cu-coolere-suport-pahar-si-mouse-pad-inclus-p-1166

Multumesc mult,

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Vezi cati inch are minunea mea: emag.ro/laptop-acer-aspire-e1-531-b8302g32mnks-cu-procesor-intel-174-celeron-174-dual-core-b830-1-80ghz-2gb-320gb-intel-174-hd-graphics-linux-black-nx-m12ex-097/pd/EKQ9KBBBM/ 15 inch monitor... . Intra sigur, mai am 15 cm in dreapta pt mouse, scrumiera, bricheta, cafea... Fain e ca se pliaza si intra si in geanta de laptop.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Laptop iti recomand: Laptop Asus K56CM-XX011D cu procesor Intel? CoreTM i5-3317U 1.70GHz, Ivy Bridge, 8GB, 500GB, nVidia GeForce GT 635M 2GB, FreeDOS, Black K56CM-XX011D_8GB K56CM-XX011D_8GB - eMAG.ro
    Despre masute laptop iti spun ca nici cea de la the gifts si nici cea de la dedeman nu sunt ok, le-am avut pe amandoua si le-am dat inapoi in doar cateva zile. Prima - cea care are chipurile suport pentru pahar si mouse, e de tot rasul, plastic de cea mai proasta calitate, alunecos si e foarte fragila, din punctul meu de vedere este cea mai mare porcarie pe care am avut-o vreodata. A doua de la dedeman e mai teapana, dar nu are cooler si la o inclinatie mai mare iti fuge laptopul de pe ea. Sfatul meu este sa-ti iei o masuta de genul acesta: suport laptop aluminiu, masuta laptop, notebook cooler pad - Okazii (51392162) sau varianta mai ieftine, dar despre care am auzit ca sunt mult mai ok decat cele doua prezentate mai sus:
    Masuta laptop Modecom P10 | Media-mag.ro si Arhiva: Masuta laptop / mic dejun din lemn masiv de bambus = LIVRARE GRATUITA = Bucuresti - Sectorul 6 ? Mercador.ro - poti sa mai cauti ca sunt mai ieftine in alte locuri, am dat link ca sa vezi cum arata.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare Laptop
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 16th September 2012, 19:20
  2. Laptop-ul la 100 de EUR?!
    De Balazs Adi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2011, 22:12
  3. Laptop-ul la 100 de EUR?!
    De Balazs Adi în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2011, 22:12
  4. Laptop - De Care?
    De misu în forumul Bar, lobby...