DD asta devine din ce in ce mai nesimtit. Parca nu imi vine sa cred in ce hal ii pacaleste pe astia. Nu imi vine sa cred cum a spalat creierul la aproximativ 1 mil. de romani de au votat dejectia aia de PPDD. Atat OTV cat si partidul lui infect ar trebui interzisee. Nu se poate ca dupa ce sondaje partiale dau 68% Ponta si el 23% tu sa iesi ca un nesimtit pe tv sa zici ca ai 53% si ca ai castigat. Dar cel mai tare m-a socat cum dansau aia in direct la aflarea vestii si cum prezenta el pe televiziunea vietii marea victorie.

Cred ca ar trebui sa ducem o campanie pe online de informare a oamenilor ca nu se mai poate. O campanie impotriva OTV si impotriva acestui personaj sinistru in care sa informam oamenii sa nu se mai lase prostiti.

Auzi si tu televiziunea poporului, iahtul poporului, masina poporului, milionul de dolari al poporului. Nu se mai poate. Imi este mila de saracii oameni care se uita la el ca la Dumnezeu. Le-a spalat creierul in asa hal incat astia sunt in stare de orice pentru mortul asta.