Eu nu vad nici o reclama pe site, din ce vor sa faca bani?
Eu nu vad nici o reclama pe site, din ce vor sa faca bani?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
@michelle pai e pe bune aia "învață cum să treci de la 0 la 2000 euro pe zi în 24 de ore"
Dar nu durează 24 de ore. Îți spun eu: muncește vreo 16 ore pe zi și în 10 ani poate o sa ajungi. Și a durat decât 30 de secunde sa te învăț![]()
Dacă faceți plângere dmca la adsense au 3 zile sa scoată conținutul copiat. Fiecare pagină. O singura pagina nestearsa duce la banarea site-ului. Prea multe plângeri duc la banarea contului.
a disparut site-ullui DD ! la mine nu se incarca pagina!
Ciocoii lui Basescu si ai lui Ponta sunt de vina. S-au aliat impotriva celei mai bune afaceri care oferea 10.000 locuri de munca si au decis sa boicoteze procesul de castig de pe urma AdSense.
Rusine sa le fie![]()
Normal ca a disparut, si-a indeplinit scopul...
Merge site-ul, terminati cu prostiile.
Nu vreti sa munciti... nu castigati.
Trust, but verify.
Uite cata bannerele are omu'. Ce or zice cei de la emag?
ddjobs.ro/sfarsitul-lumii/#.UM-WA6zhdzM
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Cred ca sunt foarte incantati...![]()
Nu-mi mai analizati site-ul. vedeti-va de treburile voastre. Acum o sa ziceti ca cele 100 de puncte nu's bune. Sa fim seriosi.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)