Ce sunt acele adrese de email "profesionale"?
Adica, de ce ar mai trebui sa platesc in plus, cand imi pot face aceeasi adresa din cpanel?
Care e diferenta dintr-o adresa facuta de ei si o adresa facuta de mine. Care sunt beneficiile?
Ce sunt acele adrese de email "profesionale"?
Adica, de ce ar mai trebui sa platesc in plus, cand imi pot face aceeasi adresa din cpanel?
Care e diferenta dintr-o adresa facuta de ei si o adresa facuta de mine. Care sunt beneficiile?
Vand Advertoriale (pr 5)
Cred ca se refera la simplul fapt ca ai o adresa facuta pe domeniul tau Nu toti stiu de cPanel si gazduire iar daca aplica strategia respectiva cred ca vizeaza pe cei care folosesc free emails si carora sa le ofere email "business/professional". Aka domeniu + gazduire email (mai putina bataie de cap decat pentru webhosting) ca si serviciu.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
E un simplu "call to action" - there is no difference :]
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Poate ca o adresa de email profesioala isi justifica denumirea atunci cand vine cu facilitati suplimentare fata de un simplu mailbox.
De exemplu:
- integrare cu activesync (push email/contacte/calendar),
- arhivare de mesaje,
- calendar si/sau adresss book individuale si comune la nivel de companie,
- rezervare si management de resurse (gen sali de miting, proiectoare, etc),
- colaborare, versioning si protecia documentelor sensibile, etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)