Daca-mi permiteti: antioxidanti sunt chestii benefice, asta o stim cu totii. Dar radicalii liberi nu pot fi distrusi asa simplu, mai ales daca nu se fac modificari in stilul de viata: mancare mai putina si mai sanatoasa, mai putin stres, mai multa odihna etc. Altfel, poti sa bei nectarurile zeilori ca tot degeaba. E ca si cum ti-ai cumpara moaste la plic si ai astepta sa castigi la loto, cel putin din punctul meu de vedere.
Sa dai 120 de lei pentru 2 pahare de suc e vrajeala pura. De banii aia, iti iei ceai negru/verde plus 10.....0000 mg de vitamina C. Antioxidantii din acidul ascorbic si din ceai negru/verde (aceeasi planta, doar modalitatea de preparare difera) sunt capabili sa tina, in anumite cazuri, chiar si cancerul in loc, deci sunt eficace si mult-mult-mult mai ieftine decat orice nectar.
Cred ca ai pus intrebarea pe forumul gresit. Tind sa cred ca pe SEOpedia sunt oameni destul de inteligenti cat sa-si dea seama de vrajeli in genul. Incearca, nu stiu, pe forum formula AS sau ceva in genul.

Răspunde cu citat