Sa intru si eu in discutie? Tocmai azi ce incepuse sa aiba chef de misto-uri cu mine intr-un topic deschis de Cristian D.Din pacate nici nu a mai dat vreun reply la acel topic, asta este romanul.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Eu nu te-am facut escroc, tu singur ai zis, ai facut un fel de demonstratie, asa ca nu imi permit sa iti contestez demonstratiile.
In mare parte din discutiile de pe seopedia ai generat conflicte, doar te-ai bagat in seama fara sa aduci nici-un aport comunitatii. Ti-ai schimbat numele pentru a scapa de vechea reputatie cunoscuta de toti (nu imi servi texte ca ai vrut pentru ca asta este numele tau real)
Cumpararea reputatiei nu este ceva onest.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Multi bagatori in seama au inceput sa apara si pe SeoPedia, din pacate.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Daca nu ma vreti, eu va vreau bai ****** fir'ati ai ******* de ***********
Cam asa suna postul de mai jos. (am avut o premonitie)
Trust, but verify.
Din primul raspuns ocolit de tine, asta parea, ca ma faci escroc. Totusi, sunt de apreciat, iti dai seama cate advertoriale gratis am oferit?
Oricum, hai sa stabilim ceva, eu te ignor, tu ma ignori, de acord? Si tu si cine mai vrea, nu fortez pe nimeni sa ma placa. Aporturi aduc atat cat pot si stiu, nu cate ai vrea tu s-aduc. Generez conflicte pentru ca indraznesc sa atentionez sau sa raspund grupurilor (sau oamenilor care invart afaceri destul de mari), de aia. Cand unul pe care-l cunosti in viata reala (si nu numai) e atins, sari si tu, si cutarescu, dar si xulescu.
Si ca sa fiu sigur ca intelegi: Un politist ajunge Sergent. Apoi, un rahatel de politist nu-i poate spune: "De ce-ai trecut pe rosu?". Acum sunt convins c-ai inteles.
In continuare, nu mai am nimic de spus, va las sa va desfasurati.
Eu inca sunt curios cum de nu se sesizeaza nimeni de atata vreme.
Cat merge spaga sa pot sa imi bat si io joc de lumea aiurea?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)