Scurt: Cat ati plati pentru 100 de backlinkuri (din comentarii):
- dofollow
- pr 2+
- linkuri externe <20
- fiecare backlink de pe un singur root domain
- toate .com / .net
- host USA
- vechime domeniu peste 1 an
Scurt: Cat ati plati pentru 100 de backlinkuri (din comentarii):
- dofollow
- pr 2+
- linkuri externe <20
- fiecare backlink de pe un singur root domain
- toate .com / .net
- host USA
- vechime domeniu peste 1 an
Banuiesc ca e vorba de comentarile pe blog urile ce sunt in limba engleza, presupun ca pretul poate fi intre 15-30 de euro,putand sa creasca dupa caz.
Pentru acest serviciu, pe siteuri in engleza, as fi dispus sa platesc 25 euro. O parere personala, pentru mine, nu stiu daca face mai mult sau mai putin.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Da, despre siteuri in engleza e vorba, am si precizat ca sunt domenii .com/.net si host USA.
Manual.
Am deschis topicul asta pentru ca as putea oferi un asemenea serviciu insa vreau sa stiu daca se merita. Plus ca nu am mai oferit pana acum niciun fel de serviciu si nici nu am idee cum as putea primi platile.
Pai cu membrii de incredere lucrezi direct prin paypal/transfer bancar, iar pentru ceilalti cauti un serviciu de intermedieri ce foloseste sistemul escrow.
Eu sunt sceptic in acest moment despre utilitatea comentariilor in strategia de SEO, este posibil ca o astfel de actiune sa faca sa creasca un pic scorul de domeniu spam in algoritmul google
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pr 2+ pagina sau domeniu?
IP-uri unice?
Signatura lipsa
@tymbark: Da, la pagina ma refer. Page rankul variaza de la 2 la 5.
Ipuri unice, adica vor fi 100 ibluri din 100 root domains, nimic site-wide.
Page rankul domeniilor e de obicei 4,5,6,7, vechime peste 1-2 ani.
@cristian: cont de paypal nu am/nu stiu sa fac.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)