Recunosc, ala cu sapca sunt eu (nitel mai bronzat ca am stat cam mult la solar) . In spate e Kidu (a slabit in halul asta ca a alergat intr-un suflet de acasa pana in piata, cand a auzit ca e rost de revolutie), cica ar vrea si el chiloti de firma.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Bai, caterinca, caterinca, dar chiar nu se sesizeaza nimeni sa ne articuleze cu cateva negative ca i-am distrus topicul omului? Chit ca oferta s-a incheiat. Pe amaratul de Michelle, care saracul a pus si el o gluma nevinovata, l-a inrosit lumea (jur ca din cele 5 niciunul nu e de la mine), de nu se mai inverzeste amaratul pana la primavara. Pai asta e treaba? E deja discriminare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Termina cu prostiile roby
![]()
MA, tu esti dus, rad ca bou in casa la ora 1, de trezesc toti vecinii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu cred ca vrea Bill, dar rezolv la Google. AM vb deja sa puna logo de la site-ul lui Eradu, pe google.ro pentuu 1 saptamana, cu link direct, dar nofollow, cica nu mai "putem" pune dofollow, ca e scos de pe tastatura!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
vrei?
Sa se puna un avertisment dupa a doua pagina a topicului ca trebuie acordul parintilor.
Ba fac sesizare la google ca seopedia trebuie trecut la site-uri interzise minorilor cu patratel rosu.
Nevasta mea nu ma mai crede ca muncesc, zice ca stau si mai uit la cum da unul din buci.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)