Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Script Trivia

Afișare hibrid

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit Script Trivia

Observ ca pe forum nu sunt doar persoane ce se ocupa de seo mai sunt si programatori, motiv pentru care as dori sa stiu un pret pentru un script necesita urmatoarele :

Chat multiroom, ce are programat pentru fiecare room un robotel aparte, ce are propria programare.

Spre exemplu : in room ul 1 sa fie un robot care sa adreseze utilizatorilor doar intrebari dintr-un anume domeniu, geografie spre exemplu
    iar in room ul 2 , un alt robot sa adreseze intrebari din cu totul alt domeniu, istorie spre exemplu.

Ce ma intereseaza pe mine in mod deosebit, sa pot controla setarile acestor roboti : sa pun ce numar de intrebari doresc, runde, un panou de control sau niste instructiuni cum sa pot modifica asta din mysql sau modificand doar cateva parametri este destul de acceptabil.

Ma intereseaza sa pot adauga eu intrebarile, iar robotul sa ruleze in felul urmator :
    p*******e pasul 1, pasul 2 pr***va*r, etc.

Cat ar costa un astfel de script adaptat unui chat existent sau unui chat ce a fost creat la comanda pentru un astfel de script.

Acest topic este unul informativ,doresc sa stiu pretul scriptul, eventual cateva recomandari, sugesti de unde as putea cumpara.
    Sunt constiient ca prejul poate ajunge la ordinul sutelor de euro.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data īnscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vārstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

ce vrei tu se face custom, nu cred ca exista asa ceva deja facut.
    Ce vrei tu ar dura cam intre 2-4 saptamani deci ar trebui sa poti acoperi un salar pt un programator,deci cateva sute de euro poate ca este deajuns pt unii, dar sigur nu este motivant.
    Iti recomand sa incerci incepand de la Node.js cu socket.io si vei obtine un chat functional pt toate browserele exact cum are facebook. Nimeni nu iti poate da un pret acum fix pe care il astepti, fiindca nu ai dat detaliile exacte despre tot ce ar trebui sa faca, cat de scalabil sa fie, sa fie cat mai securizat, etc.....

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data īnscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    31

Implicit

Un pret estimativ intre cat si cat ajunge un astfel de script ar fi un inceput...

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data īnscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat īn original de stefan_hellzone Vezi Post
    Un pret estimativ intre cat si cat ajunge un astfel de script ar fi un inceput...
    Salut,
    500-5000 Euro (depinde de functionalitate, complexitate, security, etc) Cel mai bine posteaza pe un site de freelancers si o sa te lamuresti.
    Poti arunca un ochi pe aici : Download PHP Trivia 1.1 - PHP Trivia is a Trivia game written in PHP. - Softpedia

Bafta.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut,
    Ma apucasem de un proiect asemanator insa l am lasat balta, imi facuse cineva un script pentru care am platit cateva sute de euro, vroiam sa ti arat ce a iesit insa acum observai ca nu am reinoit ns urile, daca esti interesat da mi un pm peste cateva ore sau maine (sa nu uit) si ti arat ! O zi frumoasa !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [SCRIPT] Vand script costom-made de jocuri
    De Guess Who īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th June 2012, 18:30
  2. Script?
    De piciu1993 īn forumul Client side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th August 2011, 16:30
  3. Pop-up script
    De meetzah īn forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th May 2010, 19:52
  4. Script
    De eamc īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th February 2009, 14:27
  5. Vand script-uri.
    De Nica Cristian īn forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th April 2008, 16:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •