Observ ca pe forum nu sunt doar persoane ce se ocupa de seo mai sunt si programatori, motiv pentru care as dori sa stiu un pret pentru un script necesita urmatoarele :

Chat multiroom, ce are programat pentru fiecare room un robotel aparte, ce are propria programare.

Spre exemplu : in room ul 1 sa fie un robot care sa adreseze utilizatorilor doar intrebari dintr-un anume domeniu, geografie spre exemplu
iar in room ul 2 , un alt robot sa adreseze intrebari din cu totul alt domeniu, istorie spre exemplu.

Ce ma intereseaza pe mine in mod deosebit, sa pot controla setarile acestor roboti : sa pun ce numar de intrebari doresc, runde, un panou de control sau niste instructiuni cum sa pot modifica asta din mysql sau modificand doar cateva parametri este destul de acceptabil.

Ma intereseaza sa pot adauga eu intrebarile, iar robotul sa ruleze in felul urmator :
p*******e pasul 1, pasul 2 pr***va*r, etc.

Cat ar costa un astfel de script adaptat unui chat existent sau unui chat ce a fost creat la comanda pentru un astfel de script.

Acest topic este unul informativ,doresc sa stiu pretul scriptul, eventual cateva recomandari, sugesti de unde as putea cumpara.
Sunt constiient ca prejul poate ajunge la ordinul sutelor de euro.