Linkurile nofollow sunt facute pentru a nu transmite nici un fel de valoare, adica PR. Nu conteaza daca ai link nofollow dupa PR1 sau PR10, el tot nu va transmite link juice.
Linkurile nofollow sunt facute pentru a nu transmite nici un fel de valoare, adica PR. Nu conteaza daca ai link nofollow dupa PR1 sau PR10, el tot nu va transmite link juice.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Ofera macar putin interes comenrarile nofollow ce sunt postate in articole ce au pagerank?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Este foarte posibil ca acele linkuri nofollow, dupa site-uri de calitate sa fie vazute mult mai bine de google. Eu as opta pentru asa ceva decat pentru niste comentarii nofollow pe orice blog de doi lei.
Ai vrut sa zici "Este foarte posibil ca acele linkuri nofollow, dupa site-uri de calitate sa fie vazute mult mai bine de google. Eu as opta pentru asa ceva decat pentru niste comentarii dofollow pe orice blog de doi lei." ?
Deci ai plati pentru comentari nofollow in posturi ce au pagerank 1-3?
As plati pentru comentarii de toate felurile, pe site-uri relevante care au si trust. E ceva mai greu sa gasesti pagini intr-un site/blog care au si PR mare, care sunt si relevante, care sunt si dofollow si care au si putine linkuri. Intelegi nu? Nu exista linkul perfect, ia-ti gandul de la el. Exista in schimb mixul perfect de linkuri.
Daca tie nu ti se pare nimic suspect la blogul/site-ul respectiv, daca te uiti putin la linkurile pe care le are si sunt cat de cat curate, atunci comenteaza pe blogul respectiv, listeaza-te, scrie un articol, incearca orice metoda sa obtii un link de la el.
@marian - a zis corect, prefera sa fie nofollow dar cu pr mare. Daca te gandesti sa oferi acest serviciu eu zic ca ar fi doritori. Cred ca e important sa gasesti bloguri cu domain authority cat mai mare. Nu cred ca conteaza atat de mult pr-ul paginii unde pui commentul, cat autoritatea blogului.
Asta vroiam sa stiu, insa ce intelegi tu mai exact prin "domain authority" , la ce pagerank se incadreaza un astfel de site , ce alte criteri ar fi chiar daca comentarile sunt nofollow, pagerank 3 sau 4?
Sunt asa de insistent pentru ca lista pe care am vizato pentru .ro este destul de mare si ma tot intreb daca sa abandonez sau nu proictul asta.
Domain authority ŗi Page authority le poži obžine foarte uŗor de pe opensiteexplorer.org.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)