Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Cum promovezi si monetizezi un joc flash?

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Cum promovezi si monetizezi un joc flash?

Sa presupunem ca ai creat un joc flash de genul miniclip si vrei sa il monetizezi ca sa iti recuperezi investitia. Cum si unde il vei promova? A lucrat cineva in acest domeniu sa imi poata explica si mie procesul?

Multumesc anticipat!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

N-am facut asta dar The Largest Network of Online Games – Mochi Media :: Fueling Creativity e o alternativa , pe forumurile Mochi sau Talkarcades sunt discutii.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Sa presupunem ca ai creat un joc flash de genul miniclip si vrei sa il monetizezi ca sa iti recuperezi investitia. Cum si unde il vei promova? A lucrat cineva in acest domeniu sa imi poata explica si mie procesul?

Multumesc anticipat!
    Eu ma gandesc la alta strategie, imi promovez site-ul prin jocurile create si imi recuperez investintia prin publicitate pe site, cam asa procedeaza mai toate site-urile gen miniclip, fog, etc.. daca ai vreau joc creat sunt interesat de colaborare sau daca te ocupi de jocuri flash.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Eu ma gandesc la alta strategie, imi promovez site-ul prin jocurile create si imi recuperez investintia prin publicitate pe site, cam asa procedeaza mai toate site-urile gen miniclip, fog, etc.. daca ai vreau joc creat sunt interesat de colaborare sau daca te ocupi de jocuri flash.
    Deobicei cine este un bun programator si creeaza jocuri nu se complica cu dezvoltare si promovare de websiteuri. Cazurile date exemplu de tine sunt siteuri mari ce au programatori care dezvolta siteuri pentru ei, nicidecum nu sunt siteuri facute special pentru a promova munca cuiva.

In jocurile flash se pot pune reclame, chiar si adsense for games daca nu ma insel. Asadar, este mult mai usor sa trimiti jocul in sute de siteuri care sa il publice decat sa faci tu propriul site. Eu caut in momentul de fata niste metode mai usoare, mi se pare imposibil sa cauti si sa dai emailuri la toate marile siteuri de jocuri miniclip ca sa preia jocul. Ma gandesc ca poate exista ceva similar siteurilor de aplicatii pentru mobile.

Momentan nu ma ocup de jocuri flash. Intentionez sa ma apuc serios de programare si am de ales intre a dezvolta aplicatii mobile si jocuri flash.

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    N-am facut asta dar The Largest Network of Online Games – Mochi Media :: Fueling Creativity e o alternativa , pe forumurile Mochi sau Talkarcades sunt discutii.
    Foarte bun linkul. Mersi!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Edy, pentru inceput poti sa pui jocul pe mochimedia, flashgamesdistribution si alte domenii de profil, miniclip si fog investesc foarte multi bani in jocuri, sunt jocuri de pe miniclip la care sumele trec de 40k euro, adsense for games este pentru reteaua proprie de site-uri, asta iti zic sigur pentru ca eu am activ afg, pentru a putea pune reclama adsense in joc si sa il distribui pe alte site-uri iti trebuie un altfel de cont, daca nu ma insel sunt 5-6 firme care detin un astfel de cont.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa te promovezi corect prin Social Media
    De George Ginghina în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd April 2012, 15:42
  2. Cum sa promovezi un site de stiri?
    De Ramonel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th February 2012, 11:16
  3. Cum sa iti promovezi blogul/site-ul fara sa faci mai nimic?
    De mariantb87 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 11th April 2011, 16:53
  4. Flash AS3
    De Buta Paul în forumul Client side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th September 2010, 18:08
  5. Flash AS3
    De Buta Paul în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th September 2010, 18:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.