Ghilimelele nu erau pentru cei 2, ci pentru majoritatea persoanelor ce frecventeaza forumurile de nutritite si au impresia ca experienta personala este mult mai relevanta decat cercetarea stiintifica. Cea mai buna dovada a gandirii de genul acesta este succesul avut de homeopatie, atat in tara cat si in restul lumii.
In ceea ce-i priveste pe Cristian Margarit si Dr. Serban Damian cu toate ca sunt competenti, fac anumite recomandari nejustificate avand ca scop castiguri financiare.
Cateva exemple: pe langa zecile de suplimente pe care incearca sa le recomande (mai mult sau mai putin utile), a sustinut in repetate randuri eficienta testului York (pentru intoleranta alimentara).
In opinia mea, Dr. Serban Damian are mult mai mult bun simt, insa si dansul a facut anumite recomandari de-a lungul timpului influentate de interesele personale.
Nu ii condamn pe cei 2, nu vreau sa le fac reclama negativa si nu voi mai da alte exemple de afirmatii ce mi s-au parut false (la urma urmei, parerea mea chiar nu conteaza). Recomandarea mea pentru 1nesco a fost sa traga concluzii singur deoarece exista mii de studii realizate de-a lungul timpului, toate la 1 click distanta.