Am aruncat o privire pe acolo si am vazut si ceva site-uri mai rasarite, dar am fost surprins sa vad si site-uri de o calitate foarte scazuta, care nu s-ar fi bucurat de aprecieri nici daca ar fi fost postate la review pe vreo sectiune de webmaster beginner a vreunui forum. Se pare ca cei de la Internetics nu pretind un nivel minim calitativ pentru site-urile inscrise in concurs, sau ca acest nivel este foarte scazut.
Am luat la intamplare 5 site-uri din cele participante la concurs si le-am testat cu Silktide si nici unul nu respecta British Disability Discrimination Act, si nici unul din ele nu a primit un scor mai mare de 7/10 ceea ce este foarte putin pentru un site care participa la un concurs. Dar poate ca altele sunt criteriile celor de la Internetics...
Site-ul Internetics sta ceva mai bine, a primit "verde" la accesibilitate, insa toate paginile au acelasi titlu: Internetics 2006.
Am votat "Nimanui", iar in legatura cu SEO si "usability", nu cred ca le pasa celor care comanda realizarea unui site... La ce mai e nevoie de asa ceva cand mai important e sa aiba un flash acolo sa ia ochii, cand pentru promovare se gaseste un buget pentru vreo campanie de bannere in sistem CPM, se mai participa la un congres sau la un concurs...![]()

Răspunde cu citat