La Internetics 2006 s-au afisat participantii: http://www.internetics.ro/index.php?...t=participanti. Dintre agentiile care au inscris un numar semnificativ de lucrari (din pacate, doar cateva) care ar merita un premiu pe parte de SEO si usability?
Versiune printabilă
La Internetics 2006 s-au afisat participantii: http://www.internetics.ro/index.php?...t=participanti. Dintre agentiile care au inscris un numar semnificativ de lucrari (din pacate, doar cateva) care ar merita un premiu pe parte de SEO si usability?
Personal nu sint interesat in Internetics .
Am votat Nimanui.
Nici nu cunosc "realizarile" vreunei firme in domeniu asta.
:rolleyes:
Nu as fi asa de indiferent. Nici pe mine nu ma intereseaza ca participare, dar fenomenul e interesant de observat pentru ca multe din firmele pe care le-am pus in poll au cifre de afaceri de mai multe miliarde ROL / 2005 fiind lideri pe piata de servicii web. Personal chiar ma intereseaza sa stiu daca clientii care isi aleg firme de traditie dau o ceapa degerata pe SEO si web usability, sau nu. O eventuala constare te poate ajuta sa te pozitionezi pe viitor... nu credeti?
eu am auzit doar de retina, deci presupun ca are ceva usability si seo :)
Hmm doar penru ca sint nominalizati, sau nu, nu inseamna ca sint si de calitate.
Apoi, sint sceptic in privina Internetics de cand ma stiu.
Iar dupa ureche, nu obisnuiesc sa fac lucrurile.
"Parera mea."
Internetics ma spameaza de vreo 3 saptamani sa ma inscriu ca vai vai.... am dat unsubscribe si tot a continuat sa-mi trimita mail-uri... asa ca...
Eu nu vreau sa dau banii aia pentru inscriere. Sorry.
Hai sa ne pastram la subiect... nu va mai plangeti de spam. Altii au primit chiar si telefoane de invitatie :)).
mama lor.
poll-ul e graitor :D
Am aruncat o privire pe acolo si am vazut si ceva site-uri mai rasarite, dar am fost surprins sa vad si site-uri de o calitate foarte scazuta, care nu s-ar fi bucurat de aprecieri nici daca ar fi fost postate la review pe vreo sectiune de webmaster beginner a vreunui forum. Se pare ca cei de la Internetics nu pretind un nivel minim calitativ pentru site-urile inscrise in concurs, sau ca acest nivel este foarte scazut.
Am luat la intamplare 5 site-uri din cele participante la concurs si le-am testat cu Silktide si nici unul nu respecta British Disability Discrimination Act, si nici unul din ele nu a primit un scor mai mare de 7/10 ceea ce este foarte putin pentru un site care participa la un concurs. Dar poate ca altele sunt criteriile celor de la Internetics...
Site-ul Internetics sta ceva mai bine, a primit "verde" la accesibilitate, insa toate paginile au acelasi titlu: Internetics 2006.
Am votat "Nimanui", iar in legatura cu SEO si "usability", nu cred ca le pasa celor care comanda realizarea unui site... La ce mai e nevoie de asa ceva cand mai important e sa aiba un flash acolo sa ia ochii, cand pentru promovare se gaseste un buget pentru vreo campanie de bannere in sistem CPM, se mai participa la un congres sau la un concurs... :twisted: