Dan, de acord cu tine, desi Orkut e tot Google :)
Ce incercam sa spun e ca trebuie inlocuit un obicei cu altul nou. Si nu e usor...
Versiune printabilă
Dan, de acord cu tine, desi Orkut e tot Google :)
Ce incercam sa spun e ca trebuie inlocuit un obicei cu altul nou. Si nu e usor...
Fiecare dupa interes si aici, Yahoo and co daca ar vrea mai mult ar crea un sistem de afiliati, un ceva. Nu ii intereseaza pe cat ar vrea unii.
Tot topicul asta e parca un film de comedie si SF. No offense, dar nu au reusit microsoft nici macar sa se apropie de google...idem yahoo..si vreti ca un motor de cautare romanesc sa-i ia fata lui google.... Sa fim seriosi. Google returneaza cele mai relevante rezultate in momentul actual si nimeni nu se apropie de el. Asta e purul adevar.
SEO nu e sigur, cine traieste pe spatele lui google doar nu se asteapta sa faca asta toata viata. Asta este. Unii pica, altii cresc. Tot alte persoane au urcat pe primele pagini, nu sunt boti, nu sunt pagini de-ale lui google, sunt alte persoane la fel ca voi.
Zicea cineva mai sus ca google se foloseste de continutul vostru si face ce vrea cu el. Pai da-i disallow din robots.txt si te lasa nenea google in pace.
Propun sa se faca un split la topic.
Cei care inteleg ca "google trebuie invins" sa se mute acolo :))))))
Din cate stiu google e deja invins. Utilizand metacrawler.com o sa vezi ca acolo google e doar un mic add-on, o mica extensie, inca o mica optiune :)
Evident, pt oamenii care chiar vor sa gaseasca ceea ce cauta.
Ca idee, nu am taine cu Infospace, Inc dar imi place ce scula au facut si ca rezista de atatia ani.
yahoo si bing considera .ro o piata prea mica pentru ei, pe com sunt destul de relevanti, pe .ro nu prea pentru ca nu au alocat resurse pentru intelegerea limbii, sintaxei etc.
Acesta este motivul pentru care yahoo si bing au pierdut, s-au crezut si se cred prea mari pentru a acorda atentie celor mici, ceea ce google a facut, la fel este si pe piata de reclama, google a primit oamenii in adwords si daca vroiau sa investeasca 10$, yahoo era mofturos nu se apleca pentru sume asa mici.
Yahoo considera Romania o piata buna. Cel putin pe mail si pe IM, romanii sunt clienti fideli ai Yahoo.
Google nu a alocat resurse pentru intelegerea particularitatilor limbii, de aceea apar si asa de multe probleme. In Romania exprimarile din vorbire si din texte sunt diferite de exprimarile in actele oficiale / anunturi / SEO. Google presupune ca exprimarile sunt aceleasi.