mediul online este cam 80% sigur ca nu pica. Daca esti serios si depui efort ori stai constant ori urci.
cum spune si Kidu, daca iti faci o retea de 10-20 de siteuri (dar atentie, nu o retea de 20 de siteuri din care sa actualizezi constant 2, ci o retea de 20 de siteuri actualizate si intretinute macar saptamanal daca nu zilnic), pe care sa poti face publicitate, adica sa vinzi pachete de linkuri, bannere, advertoriale etc. ai sa traiesti din asta decent, nu bine.
Daca acorzi putin timp si programarii si sa inveti sa te promovezi singur atunci vei castiga si mai bine.
Dupa mine un webmaster, nu acel webmaster proprietar de site cu nici macar minimul de cunostinte necesare (cum am inceput eu), ar trebui sa stie lucruri esentiale ca:
sa faca o inscriere in directoare asa cum trebuie, sa comenteze pe bloguri, sa faca articole, sa optimizeze continutul si cel putin sa-si modifice o tema/ script dupa necesitati daca nu sa-l creeze....
Acest webmaster va trai mult si bine din domeniul online.... Cateva siteuri si putin timp acordat lor si isi asigura un venit constant....
Cu cat stie mai multe, cu atat cheltuie mai putin.

Probabil am deraiat putin de la subiect dar, esentialul este sa iti faci timp de siteuri, nu sa le lasi balta.