Priviți ce poate face gravitația cu Google !
Priviți ce poate face gravitația cu Google !
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Cred se plictisea un programator si a facut treaba asta intr-o pauza. A avut efect timp de 30 de secunde pt mine. Mi-a placut cand incepeam sa arunc cu bucatile ce cazusera.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Super haios, merg si cautarile, incercati un search.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Mai degraba apa. Am vrut sa pun bucatile la loc, una peste alta si se balangane rau![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Super aplicatia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Este foarta buna cand lucrezi in domeniu si vrei sa iti descarci nervii. Nu in fiecare zi poti sa arunci cu bucati din website-uri de pereti
. Felicitari programatorului.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Hehe, mereu mi-au placut lucrarile lui. Il cheama Ricardo Cabello, e foarte talentat tipul, puteti sa vedeti mai multe experimente pe mrdoob.com, poate va aduce un bonus de inspiratie..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
E bun pt dat de pereti cu google, uneori simtim si nevoia asta, mai ales noi seoistii![]()
haha ce fain, +1 pe dezvoltatorul aplicatiei...
Eu din cate tin minte puteai cauta pe Google un termen anume si avea acelasi efect. CUm puteti cauta "do a barrel roll" pe google si vedeti ce se intampla.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)