Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Resturi de carota intre Tom si Emil

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Tom, cu tot respectul, furt inseamna luarea in posesie a unui bun fara acceptul proprietarului. Nu am facut asta niciodata. Am obtinut domenii fie in licitatii de backorder, fie de la proprietari, fie am obtinut siteuri pe care le-am pastrat pentru domenii (precum about.net). Nu neg ca am negociat bine uneori. Insa asta nu e furt.

O sa te rog cu tot respectul sa nu mai folosesti cuvantul asta in asociere cu numele meu.

Nu este prima oara cand ma acuzi ca am furat ceva (prima oara m-ai acuzat ca am furat invitatii.net pentru ca plasasem un backorder vazand ca domeniul pica). Extrem de elegant, ti l-am lasat. Complet gratuit. Desi era dreptul meu sa licitez.

Iar asta cu face 2 face e o amenintare inutila, care nu te onoreaza. Cred ca am trecut de varsta dar mai ales de nivelul de educatie la care ne amenintam.
    Ultima modificare făcută de Emil; 25th January 2012 la 20:39.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 50 de backlink-uri cu PR între 4 și 9
    De cbogdan în forumul SEO
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd June 2011, 14:02
  2. Box Gin - Emil
    De Gin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 12th April 2011, 16:44
  3. Legaturi intre cuvinte!
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11