Acum sa dau si eu un raspuns mai concret.

Am facut multe lucruri educative si distractive in offline , asta ca sa-mi iau gandul de la activitatile online, care au devenit din ce in ce mai stresante.

Am invatat multe si am evoluat mult fata de anul trecut, mi-am luat o teapa maricica, dar sfarsitul de an m-a intampinat cu recuperarea acelor bani pierduti, am inceput noi proiecte (nu stiu cat de inspirat am fost) care imi ocupa si mai mult timpul ... cred ca am s-o iau razna in curand ... dar c'est la vie , am colaborat cu multi useri, eu sunt multumit, sper sa fie si ei la randul lor.

Am invatat ca trebuie sa fiu mai atent cu cine imi fac de lucru, ca daca oferi respect si atentie nu vei primi intotdeauna acelasi tratament.

Tot acum, la sfarsit de an, mi-am rezolvat cateva probleme care imi stateau pe creier si voi mai rezolva cateva pana la anu' ... ce sa zic .. am un sfarsit de an plin de satisfactii (nu neaparat materiale) si sunt convins ca anul viitor va fi mult mai bine de atat

Si pe final, dar lucru care este la fel de important precum toate cele spuse mai sus, datorita seopedia mi-am facut un prieten de nadejde, singura persoana cu care m-am si intalnit dintre toti membrii seopedia si anume initiatorul acestui topic. Asadar .. Dan, iti multumesc pentru tot sprijinul acordat si pentru cantitatea si calitatea invatamintelor tale.

Sarbatori fericite tuturor !!!