Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Ai emigra?

Vizualizare arbore

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am fost in strainatate prin catea tari din Europa si Asia, nu ca sa muncesc, turism, vizite si altele
    Din punctul meu de vedere nu este mult mai bine acolo decat aici, poate din punct de vedere al veniturilor, dar si aici castig binisor si nu cred ca se merita.
    Si acolo sunt gunoaie, si acolo este coruptie (doar ca mai delicata) si acolo este criminalitate poate chiar mai mare decat la noi (cu exceptia unor tari nordice in special) si acolo in guverne si parlamente sunt multi incopetenti. Nu se gasesc caini cu colaci in coada acolo.
    Sotia mea a primit 3 oferte de munca de la clinici de acolo pentru ce stie sa faca, dar am zis c anu se merita cele cateva mii de euro. Ei nu te vor trata de la egal la egal chiar daca esti mai decat ei.
    Sunt si job-uri foarte bune, de exemplu stiu pe cineva care este angajat la o companie de top din lume , i se permite sa lucreze de la distanta, si el sta cel putin 6 luni pe an pe vase de croaziera si lucreaza cate 4 ore pe zi online direct de pe vas, dar astea sunt cazuri rare. Si aici castiga f bine.
    Apoi este un aspect foarte important, chiar daca acolo castigi mai bine, ai conditii mai bune, nu ai alaturi prieteni, rude, nu ai la cine sa ceri ajutorul, pe acolo oamenii sunt mult mai reci si mult mai putini milosi, nu iti sar in ajutor.
    Cunosc f multi romani plecat in strainatate si putini sunt fericit, putini se simt sufleteste mai bine decat era in romania, pentru multi este mai greu sufleteste, sunt mai nefericiti.
    Si pana la urma care este scopul banii sau sa te simti bine
    Nu se merita

PS: Si in legatura cu calitatea internetului din straintate in meseria noastra este dezastruos, este mult mai prost decat la noi, am avut probleme cu un server si 7 zile nu am putut sa fac o conexiune buna cu serverul sa pot rezolva problema, se deconecta mereu, pentru browsing si mail este bun, dar nu mai mult.. Si internetul furnizat de mine acum 7 ani in reteau de cartier era mai bun decat in tarile pe unde am fost (doar in ungaria am fost mai multumit)
    Ultima modificare făcută de lovelife; 14th November 2011 la 20:18.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •