Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Curiozitate

Afișare hibrid

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Am vazut chiar pe ro un blog PR5 pe home si PR6 pe pagina domeniu.ro/pagina.html. In ceea ce priveste pagini cu acelasi PR ca si pe home vezi ex Seomoz, incepand cu blogul are din plin.

Cristi Ursut depinde de calitatea backlink-urilor si nu de numar. Am vazut pe un site cu PR4 pe home o pagina cu PR 6, pagina respectiva mai putine link-uri dar mai puternice. Aici mai intervine autoritatea domeniului, tipul baclink-urilor, modul in care au fost primite etc.

B. Alex - intrebarea ta vine de la faptul ca majoritatea webmasterilor optimizeaza doar Home si atat, trimit zeci de backlink-uri si restul paginilor raman cu cateva backlink-uri sau 0. In acest caz home va avea cel mai mare PR.

Concluzia: Se poate.

kurupt este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Siteul meu avea pe index page rank 3, si pe toate categoriile page rank 3. Este vorba de un site de jocuri care are wordpress instalat.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Luft_300 Vezi Post
    Am vazut chiar pe ro un blog PR5 pe home si PR6 pe pagina domeniu.ro/pagina.html. In ceea ce priveste pagini cu acelasi PR ca si pe home vezi ex Seomoz, incepand cu blogul are din plin.

Cristi Ursut depinde de calitatea backlink-urilor si nu de numar. Am vazut pe un site cu PR4 pe home o pagina cu PR 6, pagina respectiva mai putine link-uri dar mai puternice. Aici mai intervine autoritatea domeniului, tipul baclink-urilor, modul in care au fost primite etc.

B. Alex - intrebarea ta vine de la faptul ca majoritatea webmasterilor optimizeaza doar Home si atat, trimit zeci de backlink-uri si restul paginilor raman cu cateva backlink-uri sau 0. In acest caz home va avea cel mai mare PR.

Concluzia: Se poate.
    Pana la un momentdat, PR-ul se calcula dupa cantitatea de link-uri. Acum poate se tine cont si de relevanta si tocmai din acest motiv o pagina secundara bine linkata (de exemplu citata drept sursa in multe alte pagini cu acelasi continut) ar putea lua PR mai mare cu link-uri mai putine.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Curiozitate sitemaps
    De Zimbru în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th July 2011, 08:39
  2. Curiozitate
    De Aurel Dragut în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th November 2007, 13:56
  3. O simpla mica...curiozitate
    De Aurel Dragut în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th September 2007, 23:53
  4. curiozitate
    De eugen în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2006, 21:24
  5. Curiozitate
    De laufer în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 15:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.