Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Despre facultati

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca vrei sa te axezi doar pe programare si tot ce inseamna ea da la Informatica in Iasi. Faci doar 1 semestru matematica, in rest faci java, c,c++, .net , tehnologii web, baze de date ( adica oracle si sql), linux, retelistica, inteligente artificiale si alte obiecte legate de gandirea de programator.
    Ca idee despre cat e de performanta, aici vin cei mai buni studenti din tara care vor sa se axeze pe asa ceva si e cam pe locul 1 la majoritatea concursurilor de programare din tara si are cei mai multi castigatori la conc din afara fata de alte univ din RO. ( gen Imagine CUP).

Oricum ,trebuie sa poti sa te tii de facultate ca nu e un lucru usor si programarea asta.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Bun, stiu ca s-a mai discutat insa vreau si eu sa va cer parerea si recomandarile cu privire la facultatea pe care sa o urmez.
    Postez aici pentru ca stiu ca sunt destui pe forum cu experienta in IT/programare si asta este ceea ce vreau si eu sa fac.
    Merg pe principiul ca daca nu invat ceva la facultate mai bine nu o mai fac, deci as vrea recomandarile voastre referitoare la calitatea studiilor.

Am facut multa informatica in liceu (limbajul Pascal - intensiv) si tot in domeniul asta vreau sa raman.

Optiunile mele ar fi:
    1. Politehnica Bucuresti - Automatica & Calculatoare - la sectia Calculatoare - spre asta as inclina eu cel mai mult.
    2. Cibernetica la ASE Bucuresti
    3. Informatica la Universitate

Daca aveti recomandari si din afara, le astept cu placere.
    Ești craiovean ca și mine, nu? Eu sunt la ACE în Craiova la calculatoare engleză în anul 2. În primul an nu faci cine știe, mai de bază, introducere în C (nu C++, oricum diferența între cele două este că primul nu este pentru paradigma OO). Nu cred că vrei să rămâi în Craiova, dar te sfătuiesc să mergi pe calculatoare (eventual engleză). De exemplu, semestrul ăsta fac OOP (paradigmă cu care mă cert de vreo 2 ani în php) în C++. Ideea este că dacă vrei să muncești în acest domeniu (web) ar cam trebuii să lucrezi pe cont propriu și aplicate principiile din facultate, nu cred că are vreo facultate vreun curs serios despre așa ceva.
    Am un blog personal nou.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  2. Facultati
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 13th January 2011, 02:15
  3. intrebare despre pr
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th October 2008, 19:14
  4. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43
  5. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 13:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •