Am ramas putin "wow" cand am primit un mass cu linkul asta, dupa mi-am amintit ca suntem in Romania.
Sunt aproape sigur ca tipul care il are e un user de pe forum, insa nu am timp acum sa caut. Oricum, gestul m-a lasat oarecum masca.
Versiune printabilă
Am ramas putin "wow" cand am primit un mass cu linkul asta, dupa mi-am amintit ca suntem in Romania.
Sunt aproape sigur ca tipul care il are e un user de pe forum, insa nu am timp acum sa caut. Oricum, gestul m-a lasat oarecum masca.
Cei care scriu asa ceva pe sitesunt niste retardati mintali, sunt niste oameni de doi bani, au ajuns la cel mai jos nivel posibil si nu se pot numii webmasteri!Citat:
Īn Memoria lui Steve Jobs, Apple Romania a decis sa acorde 1000 Iphone 4S GRATUIT !
Site-ul nici macar nu apare in google, vroiam sa-l raportez...
+1 . Si se pare ca userul este Vezi Profil: bubu28 - SeoPedia Forum
Appleromania.info nu este site-ul meu. Nu acuza aiurea.
Phoenixman, sentimentul este reciproc.
Si userul val33ntyn are un site iphone4-gratis.info daca nu ma insel.
Da, este inregistrat de mine si inca e pe numele meu dar nu ma folosesc eu de el si urmeaza sa fie transferat.
Eu doar am acel banner de la blogul meu pus in footer.
Si like-urile paginii care se pun la pagina blogului tau personal. Am dreptate?
Da si like-urile. Cel care a dat negativ cu "minti", nu mint deloc.
Si comentariile pe bloguri cu kw-ul "castiga iphone4" facute de tine. :)
Sunt facute cu adresa mea de mail, nu de mine. + ca am vorbit cu proprietarul si l-am sfatuit sa modifice putin siteul astfel incat sa nu aiba vreo legatura cu Steve Jobs.
Trecand peste faptul ca anuntul este cat se poate de penibil (1000 de ifoane), cum mama dracului sa sarbatoresti viata lui Steve prin aplicarea pe site a unor reclame Google? =)))))))))))))))))))))))
Ia uiteeeeee unde se ascundeau "jmecherii" :)))
Sunt destui de multi care cred desi este precizat ca siteul este un pamflet.
Si eu am precizat undeva pe forum ca serviciile mele de link-building si de Copywriting sunt un pamflet.
Nu ca te-ar interesa, dar asa.. ca idee.
Deja sunt putin gelos cand vad pagina de facebook, sau mai bine zis paginile lor de facebook, cum aduna like-urile cu miile :)) 'Bravo taica', sunteti mai genii decat Jobs.
Valentine comparam ipurile?
Nici macar nu exista "Apple Romania". Apple nu exista in Romania, produsele lor sunt "livrate" la noi de distribuitori .. la noi este a 3-a sau a 4-a mana..Citat:
Apple Romania a decis sa acorde 1000 Iphone 4S GRATUIT !
Iar cei care se folosesc de moarte unui om, nu conteaza ca este Steve Jobs sau orice alt om, ar trebui sa le fie rusine. Iti trebuie o lipsa mare de respect pentru viata si religie sa faci un asemenea lucru.
Chiar daca tot este o inselatorie, macar scoateti-l pe Steve Jobs din asemenea site-uri .. macar atata recunostinta si respect sa aveti pentru un om.
Lumea e libera sa faca ce vrea! N-ar trebui sa ne uitam ce face vecinul, dar na... e la "moda" pentru noi, Romanii.
Parerea mea e ca, fraieri sunt cei care sunt pacaliti si care cred in "povestea" asta.
De acord cu robciuc.
Am o simpla intreabare: sunteti invidiosi?
Nu esti deloc liber sa faci asa ceva, iar cineva ar trebui sa sesizeze firmele de gazduire pe care sunt acele site-uri. Inselatoria este o infractiune, este o tehnica de frauda.. este o fapta cu caracter penal.
Voi trimite sesizari atat firmelor de gazduire cat si firmei Apple, a carui imagine este patata in aceaste actiuni.
Kaa, fiecare cu parerea lui. Eu decat sa ma cert cu cei care au deschis site-uri de acest gen, mai bine fac o modificare la site-urile mele.
Degeaba trimiti sesizari. Pierzi timpul, doar atat. :)
Mie nu imi trebuie. Pentru ca eu stiu cum sa-mi aduc fanii.
Daca nu stiam cum sa-i aduc POATE 'prosteam' si eu pe altii. OK?
Hai sa fim seriosi. Nu sunteti putin 'invidiosi' sa vedeti cum ii creste lu' unu si lu' altul fanii prin aceste metode? Daca nu erati invidiosi, n-ati fi atacat pe nimeni.
Oricine de aici poate spune ca este ditamai SEO-istul, cand el are in cap numai tehnici black-hat.
Parerile sunt impartite. Dar e ca si cum:
Un site "SEO" vinde servicii seo de tot rasul - clienti se gasesc.
Un site 'castiga iphone' aduna cat multi fani - prosti se gasesc.
Un site cu valoare de 50€ se vinde la 200€ - clienti se gasesc.
Daca noi 1000 stim 100% sigur ca chestia aia cu iphone-ul e teapa, altii 50.000 nu stiu acest lucru!
Si lista continua...
Nimeni nu-i de vina ca 'aia' sunt prosti! Corect?
Ce va deranjeaza pe unii ce site-uri au altii si ce "mismasuri" fac ca s-ajunga-n "top" :). Daca le iasa, cinste lor.
Pentru ca asta caracterizeaza romanii in general , se tin doar de "mismasuri", in loc sa creeze ceva propriu si original. Nici nu e de mirare ca suntem priviti asa de prost, eu cel putin m-am saturat de astfel de prostii "Made in Romania" !
Desteptilor... ne intereseaza pentru ca ne reprezinta poporul si ne trag in jos ca niste capuse, decat sa veniti cu afirmatii de genul "ce treaba avem noi cu ei" mai bine va vedeti de treaba ca tot spuneti ca voi nu va pierdeti timpul "...
Of! Doamne, Doamne!
Cand va aud cu "asta-i romanul" mi se face sila.
Luciane, cine a inventat 'metoda' asta? e cumva un roman? SIGUR NU!
Cine a inventat black-hatul? e cumva roman? SIGUR NU!
Dar din cate vad noi ne atacam intre noi cu "asta-i romanul". Strainii fac bani grei din 'metodele' astea. Strainu-i roman? NU! E DESTEPT!
La inceputul anului citeam un topic. Parca era ceva de genul: "Cati bani ati castigat in 2010?"
X - eu am castigat 30.000$ doar din autobloguri.
Y - eu am castigat 40.000$ din siteurile mele (si daca te uitai pe site-ul lui, vedeai numa' black-hat).
Din pacate inca nu am gasit un roman care castiga 40.000$ din site-urile lui. M-as bucura enorm. Tu stii vreunul?
Ce intelegi tu prin "ceva propriu si original"?
Si inca ceva! Nimeni nu ne priveste PROST. Ci ne privim noi singuri. TU ne privesti prost!
Crede-ma ca sunt destui romani (fara "misamsuri") care castiga bani multi din online , chiar pe forum este un sondaj referitor la acest lucru. Pot sa iti dau linkuri , dar momentan nu o pot face din lipsa de timp.
Ma refeream la ceva ce nu este copiat , furat , ci este realizat de propria persoana.
Cate articole nu ai citit prin ziare ca strainii sunt satui de noi , ca se umbla cu furturi si smecherii ? De ce nu citim de nemti ca sunt hoti? Pentru ca despre ei se scrie ca fac lucruri de calitate , nu dau tepe!!
Daca tu consideri ca sunt ok astfel de siteuri , atunci da-i un Like , poate castigi ceva ;-)
Pai iti dai seama ca strainii nu o sa se atace intre ei, asa cum facem noi. Cate articole ai citit prin ziare ca nemtii sa se atace intre ei? In schimb, la cel mai mic 'pas', ne ataca pe noi. Dar nu asa de mult, cat ne atacam noi romanii.
Uite un exemplu: Ce mai vand romanii? Fanii de pe Facebook Pe mine m-a deranjat primul paragraf al articolului. De ce nu au facut si alte ziare la fel?
Eu nu am zis niciodata ca romanul e perfect. Chestia e ca NOI ne facem singuri prosti, hoti si etc.
Deci pur si simplu vorba "asa-i romanul" ma oftica tare de tot.
OFF: Am sa ignor ce-i bolduit cu speranta ca realizezi ca nu-i frumos sa vorbesti asa cu oamenii pe care nu-i cunosti.
ON: Nu-i poti schimba, lasa-i in amaru` lor sa faca ce vor. Cum zicea cineva, nu va mai uitat in gradina altuia. Si la urma urmei, stii ca nu e prost cel ce practica mismasuri, ci "prostii sunt prosti" pentru ca pun botu` la orice.
Vali, aici este vorba si despre moralitate...cum putem sa il privim pe respectivul cu ochi buni? Chiar atat de natarai trebuie sa fim sa trecem cu vederea cum unii sunt atat de lipsiti de moralitate in online-ul asta? Chiar trebuii sa trecem cu vederea spamm-ul asta? Trebuie sa fi prea mediocru sa fi de acord cu metode de genu' :)
Atunci de ce nu-ti vezi tu de treaba ta si-l lasi in pace? De ce nu il raportezi la facebook si gata?
Trebuie sa-l faci tu in toate felurile? Crezi ca-ti ridica cineva statuie? Crezi ca il incalzeste cu ceva vorbele tale? Crezi ca ii pasa ce spui tu? Nu as crede. Si el continua, continua... continua.
Dar nu prea suport "asa-i romanul", "suntem romani"..si etc.
Ideea asta cu aifoanele a plecat de la un strain. Dute si injura strainul!
De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.
Suntem cumva la OTV sa dezbatem subiecte neinteresante? Cat tam-tam se face...
Cristi, aici deja o dam in alte... balarii. Ajungem pe partea politicii? :)))
Dupa ce ai spus aici, sunt 100% convins ca ai fi procedat la fel, sau chiar mai rau. Sper sa gresesc:
http://www.youtube.com/watch?v=WUFlEyDN4lU
Si sunt foarte convins ca daca ai stii 'metoda mea' de a aduna fani, AI PROFITA SI TU. Vrei sa-ti spun? Nu trebuie DECAT sa gasesti clientii, fanii vin singuri - cu doar 2-3 clickuri. ESTI CURIOS?
Cateodata ma mir si eu cat de 'norocos' sunt si cum fac banii 'frecand menta'. Vrei sa 'freci menta' cu mine?
Din fericire nu a trebuit sa-mi 'patez' numele cu astfel de site-uri!
Apropo, Germania e plina de polonezi la 1.80 metri (numa buni de munca) care stau la coada la cersit.
Pe noi chiar tara ne-a indemnat la cersit!
Mai, aici nu e vorba de a folosi tehnici black hat sau de nu stiu care. E vorba de moralitate. E vorba de a te folosi de un eveniment atat de tragic intr-un mod atat de josnic... Regret ca unii nu disting asa lucrurile.
Si daca tu ai acea 'moralitate' si el nu o are, trebuie sa-l critici tu? hai mai...
Nu e vorba ca s-a folosit de acel eveniment, putea fi orice altceva. Cred ca a ales evenimentul ca sa prinda mai multa credibilitate. Daca nu era asta, sigur era altceva.
De unde nu sti ca acum nu o sa vina ceva de genul: "Cu ocazia hackuirii facebook-ului de catre anonymous, facebook da gratis...etc"
Inseamna ca nici eu n-am moralitate, ca mint oamenii zi de zi ca vine sfarsitul lumii, nu?
Tu 'obligi' oamenii zi de zi sa parieze cum le sugerezi tu (pariul zilei)..nu?
Si exemplele sunt cu miile.
Cum am spus atat eu, cat si altii: daca ei n-au moralitate, lasa-i domne! Vezi-ti de ale tale. Raporteaza-i la facebook, cauta cele 50.000 de profile care au dat like si spune-le ca e teapa...si GATA! Esti impacat.
Nu suntem cei mai rai, problema e ca noi ne tinem de gainarii, cersatorie.
Daca romanii creau ei primii un Xrumer, erau admirati cu siguranta, ce baieti destepti... dar cum am zis noi, generalizand facem multe lucruri josnice care nu necesita inteligenta. De asta nimeni nu are de ce sa admire faptele noastre, nu e totuna sa furi lebedele sau sa spargi o banca cu un plan perfect, la care lumea sa zica wow!
Sa nu se inteleaga gresit, nu e ok sa spargi banci dar faceam o comparatie cu altii care tot lucruri rele fac, poate si mai multe si mai grave si tot nu sunt vazuti asa rau.
Pana la urma nu are de ce sa ne intereseze parerea altora, avem noi o problema cu asta, am devenit complexati de numele de roman.
Romania e numai pe locul 10 la spam, la o distanta imensa fata de SUA, cei pe care ii consideram model.
http://www.spamhaus.org/statistics/countries.lasso