Log In | Facebook
Eu zic sa va grabiti ca nu se stie cat mai dureaza pana se aduna toti cei 300.000![]()
Log In | Facebook
Eu zic sa va grabiti ca nu se stie cat mai dureaza pana se aduna toti cei 300.000![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
tu chiar te-ai inscris? nu inteleg de ce postezi asa prostii aci pe seopedia, care e un forum serios. daca te-ai inscris, ce pot sa zic... as zice ceva, dar nu cred ca-si mai are rostul... daca te-ai inscris, asta spune totul de la sine
Rog moderatorii sa stearga postul asta, complet inutil (no offence)
Signatura lipsa
1.
@tymbark , faptu ca nu te-ai prins ca eram ironic spune multe despre tine
@Andrei ... am cautat topicu ala de mi-a venit rau dar nu l-am gasit .. asa ca am facut altu nou
Rog un moderator sa le dea join ...
2.
ma gandeam ca romanii sunt un pic creduli .. si cand vad o minge .. o pereche de ochelari sau alte rahatzele mici .. zic ca da ... e posibil sa le primeasca ... dar acuma vazand ca astia pun iphoane moca la bataie si prostii .. pardon ... romanii inca pun botu ... raman uimit ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)