In general, ma folosesc de acest serviciu pentru a gasi nise ''penetrabile'' si pentru sugestiile de cuvinte cheie pe care le ofera. Totusi, imi pierd increderea in el pe zi ce trece. De exemplu, sunt pe locul 2 pentru un cuvant cautat, chipurile, de 4400 de ori pe luna. Acea pozitie imi aduce 25-30 de unici zilnic. Am fost si pe locul 1, mai mult de 40 (rar) nu au fost niciodata si calculele imi dau cu virgula. In plus, acel numar (4400 de cautari lunare locale exacte) a ramas acelasi de acum 1 an si cateva luni, iar nisa respectiva s-a dezvoltat semnificativ in acest timp.
Inca o chestie. Am gasit o nisa despre care Keyword Tool spune ca este scena unei confruntari nemiloase (a se citi ''competitie puternica'', cu 5400 de clle pe keywordul principal). Canci, pe primul loc este un .info cu cratima de un an vechime si vreo 170 de linkuri de la 30 de domenii (care site merita un topic special). Pe locul 2 este un site cu 420 de linkuri de la 15 domenii, iar pe 3 - un site cu un singur link. Site-urile de pe locurile 4 si 5 au cate 2-300 de linkuri de la 3, respectiv 5 domenii.
M-as baga pe nisa asta cu ''competitie puternica'' pentru concursul afiliatilor, dar tare mi-e ca alea 5400 de clle sa nu fie cateva sute.
Ati observat ceva asemanator?