Dude .. Esti rau .. Crezi ca eu nu stiu diferenta ?Postat în original de Ovidiu Lixandru
![]()
Si pana mea vii cu "ti-au filtrat 53-ul." ..
"Welcome to the russian space station"
Zi si tu pe limba mea![]()
Dude .. Esti rau .. Crezi ca eu nu stiu diferenta ?Postat în original de Ovidiu Lixandru
![]()
Si pana mea vii cu "ti-au filtrat 53-ul." ..
"Welcome to the russian space station"
Zi si tu pe limba mea![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
DNS-ul functioneaza pe portul 53.
asa cum smtp este pe 25 si pop3 pe 110 si imap pe 143
ssh pe 22 fpt pe 21 etc![]()
Postat în original de Cristian Mezei
Crezi ca eu sint Tatal Moldovenilor sau ce? Si daca or fi ..... nu vad care e problema.Postat în original de FireEyes
Baietii si-au facut treaba si vad ca si-au facut-o bine.
Probabil ca erau constienti ca vor fi prinsi...dar macar au dovedit ca se poate.
S-a gandit cineva la asa ceva?![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Damn it .. vreau si eu 5 miliarde de pagini.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Google e o afacere si se ghideaza dupa alte principii decat etica. Daca au avut de castigat de pe urma asta..... Pentru ca mi se pare greu de crezut ca 5 miliarde de pagini au trecut pur si simplu neobservate.
Un alt exemplu de etica a la google e spam-ul pe care il fac site-uri care au legatura sponsorizata.
La ce bun?
Use Spam then....![]()
Cred ca incurci lucrurile cu etica si spamul....Postat în original de Chaos
Toti incearca ceva...pana sint prinsi. Etica se raporteaza la altceva.![]()
M-am referit la Republica Moldova, avand in vedere ca domeniul este inregistrat pe un mail .md
Ca o mica completarePostat în original de Chaos
Google a vazut acele subdomenii ca si site-uri independente si le-a indexat. Nu a mai contat in acest caz "adancimea" crawlarii, fiind vorba de o singura pagina / subdomeniu.
Mai departe, nu a fost greu sa se ajunga pe pozitii bune in SERPs pentru anumite combinatii de cate 3-4 cuvinte (si chiar cu mai multe rezultate pe prima pagina - ca doar sunt considerate site-uri diferite).
Mai greu cred ca le-a fost sa genereze acele combinatii de cuvinte - cred ca au extras sintagmele sau le-au construit automat in baza unor pagini crawlate de ei anterior.
Si serverul a trebuit sa "duca" cateva miliarde bune de accesari in cele 2 sau 3 saptamani.
P.S. Pentru spammeri nu a fost imposibil (si nici chiar foarte dificil d.p.d.v. tehnic) - pentru Google este insa inadmisibil sa indexeze un astfel de spam-site care are un nr de aprox. 1/4 din totalul nr de pagini indexate in Google
Ultima modificare făcută de c_n_m; 19th June 2006 la 10:59.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)