Cristi, le-as raporta daca as sti cine sunt... de afectat afecteaza mai putin ce-i drept, dar gestul conteaza.
Cristi, le-as raporta daca as sti cine sunt... de afectat afecteaza mai putin ce-i drept, dar gestul conteaza.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Eu n-am vrut sa mai comentez nimic in continuare, pentru ca nu vreau sa iscam inca o cearta, dar trebuie sa-mi exprim parerea. Eu dau rating negativ atunci cand vad ca un user are o rea intentie si asa mi se par multe din posturile tale. Toti incercam sa avem discutii constructive, din care sa tragem o concluzie. Lucrurile se schimba des in SEO si testele pe care le facem ne ajuta sa ne dam seama ce s-a schimbat si ce nu. Daca tu stiai deja un lucru, asta nu inseamna ca toti ceilalti il stiau sau erau siguri de el. Si chiar daca stiai si vroiai sa spui asta, o puteai face intr-un mod mai placut, fara sa-l jignesti pe cel care a postat asta. Si exemple ca asta sunt multe.
In plus de asta, sunt multi care se plang ca au primit rating negativ si sunt convinsi ca e de la tine. Au fost destul de multi nemultumiti care m-au contactat fie pe PM sau pe IM.
P.S. Si eu folosesc reputatia ( pozitiva ) ca o modalitate de a multumi orice intentie buna de pe forumul asta, fie un test, un link folositor sau un sfat. Prin asta sper ca userul sa simta ca face ceva folositor si sa continue sa faca asta.
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 14th January 2011 la 16:56.
Eu propun ca cine se smiorcaie pentru rating sa primeasca bonus de la fiecare membru al sitelui un rating negativ. Macar sa aibe de ce sa planga noaptea.
Mie mi se pare normal ca cineva sa dea rating (negativ sau pozitiv) ca de aia exista optiunea. Sa stai sa te strezi pentru atat lucru, sa dezbati firul in 4 care cine cui de cate ori i-a dat sa cerii explicatii, e stupid.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Si eu am primit ratinguri negative inutile, nu pot sti exact de la cine, dar nu ma stresez din cauza asta.
De exemplu un user mi-a dat negativ pentru ca nu am cumparat un soft de la el, unul la un thread la cae am spus o opinie diferita, dar pertinenta dupa mine, altul zilele trecute pentru ca am spus ca lista de bloguri era de tip spam.
Dar asta e, nu ma ajuta cu nimic aceasta reputatie pozitiva sau negativa, nu are rost sa imi amarasc viata pentru ca cineva imi acorda reputatie negativa.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Tot ce inteleg eu de aici e ca voi postati pentru reputatie ? Daca unui user nu i-a placut ce ai scris tu si a dat -1, asta e, live with it!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)