Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Afișare hibrid

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Din moment ce am primit antentionare cosider ca am ispasit pedeapsa, probabil ca daca eram anentionat faceam o cerere de schimbare a username-ului, lucru ce mi se pare normal daca era scris inainte ca eu sa-mi creez username-ul. Insa sa nu o dam in diverse, sa vedem ce are de zis dl. administrator Krumel.

Imi cer scuze pentru tupeul meu de a-mi exprima opinia, dar daca o regula se aplica pentru cineva, sa fie aplicata la toti.

PS: Nu uitati de sfatul meu, cu privire la pubilicarea regulamentului la inscrierea pe forum sau macar a alineatelor ce au legatura cu inregistrarea pe forum.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Din moment ce am primit antentionare cosider ca am ispasit pedeapsa, probabil ca daca eram anentionat faceam o cerere de schimbare a username-ului, lucru ce mi se pare normal daca era scris inainte ca eu sa-mi creez username-ul. Insa sa nu o dam in diverse, sa vedem ce are de zis dl. administrator Krumel.

Imi cer scuze pentru tupeul meu de a-mi exprima opinia, dar daca o regula se aplica pentru cineva, sa fie aplicata la toti.

PS: Nu uitati de sfatul meu, cu privire la pubilicarea regulamentului la inscrierea pe forum sau macar a alineatelor ce au legatura cu inregistrarea pe forum.
    Primesti o penalizare ca ti-ai ales username-ul prost si o recomandare sa ti-l schimbi. Daca nu o faci, sa nu te mire de ce o sa ajungi banat... Pana atunci considera tu ce vrei
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •