Nu trebuie sa ii dati dreptate. Ea mi-a explicat doar cum gandesc ei. De lucrat lucreaza la una din firmele de top din Romania, deci ma gandesc ca stiu ce fac(nu dau nume). Oricum.... daca luam reclama la dero care curata cele 99 de pete. Majoritatea celor cu care am vorbit urasc reclamele din seria asta. Mie mi se face paru maciuca numai cand il vad pe bunicu din mina, si asta inca nu e cea mai rea. Sa nu uitam pe cea cu ciorba de burta cand vin aia cu vidanja aia in care culmea...e ciorba de burta si rastoarna peste amaratii aia din dacie sau ce o fi toata ciorba. Stupid, cretin, sau cum vreti sa ii ziceti. Acu... reclama de genul asta nu se adreseaza nici mie, nici lui Dan si nici lui Toto. Lelea Floarea in schimb, daca vede reclama ramane profund impresionata. Poate ea percepe reclama ca fiind foarte bine facuta si bunicul din mina poate parea super dragut. Aici e vorba de perceptie, si am vrut sa punctez ca unei parti din populatie s-ar putea sa ii chiar placa reclama

Acu pentru noi...care o detestam din tot sufletul, se pune problema asa. Ajung in magazin....tre sa iau detergent. Am multi bani...foarte bine... iau ce e scump...sau ma rog...am eu detergentul meu care stiu ca e de calitate si il iau. Dar in cazul asta nu am bani decat de un detergent mediu. Am de ales intre "Dero minune" si inca 5 marci la care s-a facut mai putina reclama sau nu s-a facut deloc. Eu unul aleg dero. Desi reclamele la celalalte nu m-au stresat asa tare, culmea...dero imi da cea mai mare incredere. Reclama multa...scoate petele...si nu una doua ... scoate 99.

Eu zic asa... ca e puerila sau cum vreti voi sa considerati gandirea asta, ei au rezultate. Cunosc mult mai bine cum gandeste omul de rand decat noi. Fac studii si nu fac nimic dupa ureche. Sunt si multe reclame care nu au succes, e normal. Dar sunt multe idioate care au succes foarte mare. De ce? nu ma intrebati... stiu ei cat de tare sa ne streseze cu prostii astfel incat totul sa aiba un impact pozitiv pana la urma?! Sau e pur si simplu o loterie?!... habar nu am. Ceea ce ramane interesant pentru mine e tocmai gandirea aceea infantila. Astept pareri ... nu dati in mine ... vorbesc si eu din auzite si din ce ma duce mintea.