E o gandire cel putin infantila si total gresita. Daca scopul unei reclame este acela de a "ramane in capul consumatorului", trebuie sa fim atenti si la modul de perceptie... Pentru ca eu ca si consumator pot ramane cu doua lucruri in cap dupa o astfel de campanie:"E oribila ? Nu iti place? Ai tinut-o minte? Daca da, inseamna ca si-a atins scopul."
1 - Ii injur pe unde ii prind, si capat o ... hai sa ii zic ura fata de ei si serviciile lor...
2 - Pot ramane cu o impresie placuta si poate chiar sa ma intereseze ce au de oferit...
Campania Vodafone este o campanie agresiva, nu, este foarte agresiva, aproape ca ma simt stresat, si este inca o dovada de snobism, inca o dovada de "hai sa aruncam cu banii ca ne permitem", etc ...
Chiar ii cunosc, chiar stiu ca exista, si chiar m-as duce sa vad ce au de oferit.... Nu este nevoie sa ma atace pe unde ma prind cu cate o reclama... Pentru ca au cazut in extrema deja...
Chiar era nevoie de "prima pagina" in toate ziarele, atunci la lansare ? Ce au vrut sa demonstreze cu asta ?
Chiar e nevoie sa imi umple monitorul de rosu vodafone, cand eu de fapt sunt interesat sa vad ce mai e prin trafic.ro ?
Chiar e nevoie sa vad de 3 ori intr-un minut la tv musculita care joaca tenis pe frunza ?
ca si concluzie... Reusita unei reclame nu consta doar in "ramanerea" in capul cuiva... Este un pic mai mult de atat... Insa agentiile de la noi inca nu au inteles nimic dupa cel putin 10 de publicitate libera in care puteau sa se maturizeze... si sa fie creativi!
Scuze, dar nu am putut sa ma abtin... Probabil mi-am varsat toti nervi acumulati pe trafic.ro din cauza vodafone...![]()

Răspunde cu citat