Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
Iti dau un sfat: pentru inceput nu este important designul iar traducerea completa in romana la fel, poate fi amanata.
Mai bine te preocupi de structura site-ului (meniu, categorii, taguri), logo, slogan (headline).
Alege o tema gratuita la care poti face usor modificarile dorite dar mai mult ca sigur nu o sa ramai la o singura tema. O sa vezi ca vei schimba de cateva ori temele pana vei ajunge la cea care sa iti placa.

Legat de traducere, incearca sa cauti in fisierele temei dar si in folderul wp-includes.
Multam fain de raspunsuri,

Proiectul din semnatura nu este pentru monetizare sau vreo idee stralucita de-a mea din care sa scot bani, site-uri de acest gen am mai facut si de cativa ani de cand lucrez cu WordPress am incercat pe putin 50 de teme diferite, premium si non premium insa pe alte domenii.

Pentru inceput nu este important design-ul la un proiect care vrei sa-l dezvolti pentru monetizare, insa cand discuti despre ceva personal vrei sa arate bine pentru tine si cititori sau cunostiintele care aleg sa-ti fie alaturi pe virtual.

Trebuia sa deschid de multa vreme un astfel de blog personal, imi place sa studiez si invat, si ar fi pacat ca fiecare domeniu in care ma pricep sa nu fie exploatat chiar pe blog. Cine vrea sa citeasca este invitat, cine nu, sanatate, pe viitor vor fi si subiecte pe teme gen marketing, psihologie etc, iar blogul va merge odata cu mine.