Asta nu e campanie antispam, e campanie de backlinks.
Pai ce pana mea, emailurile astea nu aduc not even close cu ceva real:
Orice spam bot cu o mica urma de selfestem le invalideaza.
Oricum, cum a zis Cristi exista alte metode. Citeam acum cateva luni pe un forum din afara(nu mai stiu care e si nici cum am dat de el) dedicat antispamului, despre o campanie sustinuta impotriva unuia dintre cei mai mari spammeri din lume(un ucrainian parca). Pe scurt, respectivul spama foarte mult cu anunturi de loans si real estate. Castigul spammerului era ca vindea listele de email si a datelor furnizate de persoanele interesate(care citind emailul, veneau pe site si se inregistrau si ofereau date de contact etc) firmelor care se ocupau cu asa ceva.
Ce au facut baietii de pe forum:
- un script care genera date de inregistrare fake pt. siteurile respective, dar care pareau foarte reale(deci nu erau invalidate la validare :lol: )
- fiecare membru de peacolo rula scriptul respectiv si in scurt timp baza de date a spamerului se umplea cu bogus-data
- clientii spammerului deveneau nervosi(sa suni la 54652 de numere de telefon pentrua contacta potentialul client si sa vezi ca nu sunt bune telefoanele si datele e mai mult decat enervant) si il trimiteau in masa
Cea mai funny chestie: spammerul devenise atat de disperat, incat l-a sunat pe cel ce initiase campania respectiva(era un mp3 pus pe forum) si tot ce se putea intelege din ce zicea era:"Please stop, you're ruining my business. You're ruining my business man. How much do i have to pay you to stop, coz you're ruining my business)