Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Cum se promoveaza un site pe .com? Am nevoie de ajutor!

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Asta este design-ul de pe cupacupelor.ro (doar design-ul, pentru ca partea de programare ai rescriso in php), e cat de cat ok... dar originalitatea unde e ?!
    Iar ca sa faci pe cineva sa scrie despre proiectul tau, trebuie sa il faci sa zica "wow! ce mai proiect!", sa-l impresionezi. Pe cand... in stadiul actual nu cred ca impresioneaza pe nimeni. Just my 2 cents!

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Asta este design-ul de pe cupacupelor.ro (doar design-ul, pentru ca partea de programare ai rescriso in php), e cat de cat ok... dar originalitatea unde e ?!
    Iar ca sa faci pe cineva sa scrie despre proiectul tau, trebuie sa il faci sa zica "wow! ce mai proiect!", sa-l impresionezi. Pe cand... in stadiul actual nu cred ca impresioneaza pe nimeni. Just my 2 cents!
    Ideea proiectului a fost a mea de la inceput, pixel doar a implementat-o. Am fost parteneri de la inceput, am avut 50-50 din tot, inclusiv design. Daca te uiti cu atentie sunt destul de multe chestii adaugate/rescrise si vor fi in continuare. Designul il pot schimba sau il pot lasa, ca oricum nu ma deranjeaza. Proiectul CupaCupelor este unul mort, nu se mai ocupa nimeni de el de cateva luni bune. Merge cand vrea, pica cand vrea. Eu nu consider asa ceva ca un eventual concurent. Si oricum, .ro nu conteaza catusi de putin pentru .com .

Ce ai schimba tu la site ca sa impresionez pe cel care vede? Sa zica "Wow! ce mai proiect!". Ce vorbesc eu, zic din perspectiva programatorului. Voua(vizitatorii) trebuie sa va placa, nu mie.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de ajutor
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2010, 22:52
  2. Am nevoie de ajutor
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th May 2009, 00:47
  3. Am nevoie de ajutor
    De tranceaddict în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2