Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Cat valoreaza site-ul meu ?

Abracadabra este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit Cat valoreaza site-ul meu ?

De pe data de 30 septembrie am deschis un site de muzica,ceva nou,nu este un script comun,nu l-am vazut la foarte multe site-uri,am pana acum aproximativ 1500 de melodii toate hostate de mine,nu pe alte site-uri,am si 1001 albumuri din anii 55 pana 05 sper ca pana la sfarsitul acestei luni sa le urc pe toate,si asta in afara ca zilnic urc aproximativ 100 piese noi de toate genurile,poate chiar mai multe.
    Adresa site-ului este : moderat si vreau sa ma ajutati sa-mi fac o idee cam cat valoreaza acu,dar daca urc si acele 1001 albume din '55-'05 ? si ce parere aveti de script ? cu l-as putea optimiza mai bine sa apara in google ,atunci cand cineva cauta o anumita piesa pe google,nu ma pricep la seo,cum l-as putea promova eficient ?

PS: Oricine poate urca,asculta sau descarca muzica.
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 11th October 2010 la 21:43.

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

daca nu ai dreptul de a oferi spre auditie acele melodii, site-ul nu valoreaza nimic... poate doar pentru cei care sunt dispusi sa-si riste libertatea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

crezi ca trilulilu sau alte site-uri de acest gen au drepturi de auditie ? in fine,haideti sa nu deviem de la subiect.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai nu deviaza nimeni de la subiect. Aspectele legale ale unui site ii "altereaza" valoarea. Din punct de vedere legal nu ai voie sa hostezi pe serverele tale un material la care nu ai drepturi de autor. Un site ca trilulilu se bazeaza pe o alta chichita: ei nu sunt responsabili (direct) de continutul uploadat de ei, ci arunca toata responsabilitatea pe umerii celor care incarca video-urile acolo. Cand cineva face o reclamatie, ei sterg si eventual inchid contul.
    La tine situatia este oarecum pe dos. Tu cu buna credinta urci melodii si albume la care nu ai drept de autor. Asadar, din acest punct de vedere valoarea ii scade mult.

Mergem apoi mai departe. Valoarea unui site e data de banii pe care-i produce (coroborat cu vizitatorii, sursele de trafic, etc.). Daca e la inceput, poti sa vinzi doar munca pe care ai adus-o tu (faptul ca ai adaugat acele melodii si faptul ca l-ai "conceput") la care iti mai adaugi tu un "profit".

E greu sa iti ofere cineva o suma, fara sa ne dai detalii mai amanuntite...

Legat de SEO, uita-te aici pe forum pentru ca numai despre asta vorbim (aproape). Ai sa gasesti tot felul de tutoriale care sa te ajute sa aduci mai multi utilizatori site-ului.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca anumite fisiere vor fi raportate vor fi sterse fara nicio problema,am sa creez si un disclaimer,la cata piraterie e in ziua de azi pe net ... nu cred ca s-ar opri tocmai la site-ul meu cu 50 de unici

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Abracadabra Vezi Post
    Daca anumite fisiere vor fi raportate vor fi sterse fara nicio problema,am sa creez si un disclaimer,la cata piraterie e in ziua de azi pe net ... nu cred ca s-ar opri tocmai la site-ul meu cu 50 de unici
    Ai putea ramane usor fara contul Adsense! Ceea ce faci cu acest site incalca regulamentul lor.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Seopedia nu incurajeaza pirateria, avand in vedere ca esti pe .ro poti ramane fara domeniu in orice clipa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Link-urile au caracter informativ ,cei care descarca piesele sunt obligati sa le stearga in maxim 24 de ore,toate drepturile asupra pieselor revin autorilor acestora,responsabilitatea revine in totalitate celor care urca melodiile pe site.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Poti sa pui si 10 disclaimere, pentru ca tot ilegal e si ai sanse maxime sa ramai fara cont de Adsense si sa ai chiar mai multe probleme de atat. O sa inchid topicul si sterg linkul. Nu promovam pirateria si te rog sa eviti subiectul asta pe Seopedia.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat valoreaza
    De hyp3rion în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th August 2008, 12:19
  2. pleasuremix.ro - dupa voi cam cat valoreaza
    De style în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd October 2007, 20:07
  3. Cat valoreaza acest website?
    De GHx în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 12th May 2007, 12:15
  4. Cat valoreaza ???
    De csebastian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd May 2007, 11:50
  5. Cat valoreaza domeniul ?
    De Alex Dumitru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st May 2006, 16:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •