Eu folosesc Avira de ~ 3 ani. Initial am folosit varianta free, apoi am prins tot felul de coduri promotionale pe 3 - 6 luni pentru varianta contra cost, iar in final am cumparat licenta (20 de euroi pentru 1 an). Cam la 3 luni mai fac si o scanare online pe site-ul kaspersky si site-ul eset (nod32), ca sa verific daca nu trece ceva de avira. Imi place ca pe langa protectia clasica antivirus ma protejeaza si de site-urile care descarca fisiere neautorizat. A fost o faza de genul asta, am intrat pe un site, avira tipa de zor ca e periculos, dupa cateva ore site-ul aparea blocat si in firefox si in google.
Cred ca e mai putin important ce av folosesti ( ma refer la antivirusi gen kaspesky, nod32, avira, avg, avast, bitdefender); mai important e sa fie cu semnaturile la zi.
LE: pai stick-ul ala are un fisier .ini care este citit de windows in momentul in care detecteaza stick-ul. Nu numai ca-l citeste dar il si executa daca ai autorun-ul activat in windows. Pentru mai multa siguranta, dezactiveaza autorun din windows.

Răspunde cu citat