Fiecare site are propria sa politica. Nu o sa gasesti nicaieri un raspuns "oficial".
Fiecare site are propria sa politica. Nu o sa gasesti nicaieri un raspuns "oficial".
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
mersi, se poate inchide topicul.
Da, si cum spune si ganditorul_2003, ar trebui sa citesti politica fiecarui site, care poate diferi de la un site la altul.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
De exemplu.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Depinde ce anume vrei sa preiei ?..ce nisa ?
Daca e vorba de stiri vezi ,,clubul roman de presa'' ai o mare parte din presa romaneasca, conditii de preluare, etc.
Important de stiut..........imaginea, pozele nu toate pot fi preluate in aceleasi conditii. De cele mai multe ori apartin unei agentii de presa iar site-ul care le afiseaza nu are drepturi de a le ceda tertilor.
Daca vrei sa preiei articole de pe alte site-uri de cat cele afiliate acestei asociatii trebuie sa studiezi conditiile pe care le au acestea. In general daca preiei 30-40 % si specifici sursa printr-un link este ok, mai putin in cazul in care respectivul material este publicat si prin alte mijloce..............de exemplu carte, revista tiparita, etc. Unde exista editura drepturi de autor vandute, situatia se complica.
In concluzie verifici conditiile site-ului, contactezi, etc.
Am un Blog
Exact, multa lume este informata gresit stiind de cele 500 caractere fara sa depaseasca jumatate din articol din comunicatul clubului roman de presa dar acea regula se aplica doar site-urilor afiliate, in cazul celorlalte siteuri se aplica propria politica, cel mai bine este sa contactezi proprietarul.
N-a specificat de unde vrea sa ia articole. Omul vroia un link mai oficial, i-am aratat. Dar cum am si zis, politica siteurilor in acest sens difera de la site la site, asa ca mai bine consulta sau ia legatura cu cei care administreaza siteurile de unde vrea sa preia.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)