Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: WP Custom order pentru paginile din meniu

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit WP Custom order pentru paginile din meniu

De curand am inceput sa folosesc Wordpress si nu reusesc sa rezolv urmatoarea problema: am adaugat Pages si acestea sunt afisate in header in ordine alfabetica.

Le-am editat si le-am numerotat la order, am instalat si 2 pluginuri pentru customizare ordine, dar tot alfabetic apar.

Aveti sugestii?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Pluginurile pentru page order nu functioaneaza default pe unele teme. Trebuie modificata linia <?php wp_list_pages ?> in header / sidebar, in functie de locatia in care o ai. Citeste readme.txt al pluginului si inlocuieste linia de acum cu cea specificata in plugin / help.

PS:
    1. Install plugin and activate it on the Plugins page
    2. Go to the “My Page Order” tab under Pages and specify your desired order for pages
    3. If you are using widgets then just make sure the “Page” widget is set to order by “Page order”. The plugin also installs it’s own widget with more options.
    4. If you aren’t using widgets, modify your sidebar template to use correct sort order: wp_list_pages(‘sort_column=menu_order&title_li=’);
    Ultima modificare făcută de Nichita; 5th August 2010 la 02:15.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

E de la template problema. Am un meniu in header Home | Despre noi | Servicii).. Paginile noi apar automat aici.

Daca instalez plugin de page order si ii fac drag and drop in sidebar, paginile apar dupa ordinea setata de mine, dar cele din header apar alfabetic.

Probabil trebuie sa schimb in codul php sa sorteze dupa ordine in loc de nume,dar e destul de greu de gasit

Meniul asta se poate muta cu drag and drop prin widgets? Ca nu gasesc optiune pentru el.
    Ultima modificare făcută de evolution; 5th August 2010 la 21:02.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    E de la template problema. Am un meniu in header Home | Despre noi | Servicii).. Paginile noi apar automat aici.

Daca instalez plugin de page order si ii fac drag and drop in sidebar, paginile apar dupa ordinea setata de mine, dar cele din header apar alfabetic.

probabil trebuie sa schimb in codul php sa sorteze dupa ordine in loc de nume,dar e destul de greu de gasit
    Modifica si in header. Cauta bucata asta: <?php wp_list_pages de cod si in ea inlocuieste ce ai acolo cu asta: wp_list_pages(‘sort_column=menu_order&title_li=’);
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Era o greseala in tema care s-a rezolvat de catre autorul acesteia.Multumesc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th February 2010, 01:11
  2. adwords pentru custom banner sites
    De kmedia în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th October 2009, 11:54
  3. Pozitii foarte scazute pentru toate paginile!
    De deadworldisee în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th May 2008, 19:12
  4. meniu
    De ana în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2008, 02:08
  5. Money order?
    De zoltankr în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th March 2008, 09:47

Permisiuni postare