As vrea daca se poate madv, sa reiei si acest thread la vedere.

SI dupa ce il recitesti, sa reiei si asta la vedere.:

Din pacate am vazut o gramada de forum-posting-spam pe gazduire.info in urma cu ceva vreme din partea way2web.ro

Am aruncat o privire la site-urile din portofoliu, cele care apar la Terminate, contin erori, sau sectiuni nefinalizate.

O concluzie personala - nu-mi inspira deloc incredere oferta dvs.
Si iti spun din experienta practica, ca DA poti da in judecata pe oricine, dar asta nu inseamna ca vei castiga. mai mult decat atat poti pierde, cu obligatia de a plati cheltuielile de judecata, si apoi poate urma un counter-proces in care pot fi si daune morale, de defaimare etc.

SI ai uitat cand aberai pe acest forum cu :

HAHAHA

Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.

Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral.

O zi cat se poate de buna.
Ti-as ura o perioada de tihna si cat mai multa intelepciune.