As vrea daca se poate madv, sa reiei si acest thread la vedere.
SI dupa ce il recitesti, sa reiei si asta la vedere.:
Si iti spun din experienta practica, ca DA poti da in judecata pe oricine, dar asta nu inseamna ca vei castiga. mai mult decat atat poti pierde, cu obligatia de a plati cheltuielile de judecata, si apoi poate urma un counter-proces in care pot fi si daune morale, de defaimare etc.Din pacate am vazut o gramada de forum-posting-spam pe gazduire.info in urma cu ceva vreme din partea way2web.ro
Am aruncat o privire la site-urile din portofoliu, cele care apar la Terminate, contin erori, sau sectiuni nefinalizate.
O concluzie personala - nu-mi inspira deloc incredere oferta dvs.
SI ai uitat cand aberai pe acest forum cu :
Ti-as ura o perioada de tihna si cat mai multa intelepciune.HAHAHA
Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.
Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral.
O zi cat se poate de buna.

Răspunde cu citat