Sa vedeti cand vor incepe sa faca exproprieri pentru numele de domenii care sunt deja ocupate![]()
Sa vedeti cand vor incepe sa faca exproprieri pentru numele de domenii care sunt deja ocupate![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
E-biserica va ajunge pe #1 in trafic.ro la cateva zile de lansare cum toti suntem interesati ce e ala Bor si mai ales solutii ca sa scapi de bor dupa o noapte grea in care ai combinat o multime de tipuri de alcool
Eu daca as avea timp as lua domeniile astea cu TLD-uri libere, poa' sa fie si .me, .biz, .us, .in si ce-o mai fi, as pune un site aiurea in care sa fac guvernul si personaje din Ro de rahat. De exemplu pe e-religie as baga un photoshop cu boc sub patrafir observand ca popa n-are chiloti si alte misto-uri) Dupa ce s-ar face site-urile astea, as face seo pe ele, as ajunge mai sus decat MEGA super portalul E-Romania pentru ca ei oricum sunt varza la asta si as avea ceva expunere media pe faza asta in timp
In rest, eu chiar ma mut in 2-3 ani de aici ca e bataie de joc.
dupa cum mai spune cineva pe aici chiar nu se poate face nimic in privinta acestei tepe?
eu ma uitam la stiri mai devreme cand am vazut si tot incercam sa numar zero-urile cu gandul ca nu vad bine!
hehe.. tin minte ce discutii aprinse au fost despre elibrarie pe learn.reflex.ro
mai e un caz: esimplu.ro ... si cate or mai fi dar nu a auzit nimeni de ele.
pot sa pun pariu ca printre 'castigatori' esti si siveco! va dati seama ca o sa fie mai multi, halca de bani e mare..
Dar tu nu ai timp, dar deh, peste 2-3 ani oricum te muti so who gives a f*ck ?
Eu nu am timp, el nu are timp, etc, etc...
Eu unul zic ca e o chestie f buna. Teapa e simpla, cine a facut proiectul, da licitatia la un var, impart profitul si bla bla.
Insa, politicienii cauta metode sa fure non-stop, acum au gasit asta , daca nu era asta era altceva, un pod, un bloc, o institutie pt rahat.
Asa ca de ce sa nu ne bucuram ca banii astia(mica parte din ei) sunt bagati in online-ul romanesc. Se atrage atentia asupra online-ului si poate for fi mai multi advertiseri care nu au avut campanii decat in offline sa vina si in online. Deci , e bine.
si ca sa invart cutzatu in rana:
http://www.romania.gov.ro/blog/wp-admin/
cinci sute de mii de euro
C I N C I S U T E D E M I I
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Pfff se mai intampla.Sincer cred ca Boc ori isi bate joc ori nu isi da seama.Puteau cu 500 de Euro sa faca asa ceva.
si senat.ro parca costase 100.000 euro si o perioada luunga de timp cand intrai pe el din firefox, opera sau alt browser dadea "Site-ul nu poate fi accesat decat cu Internet Explorer". Acum au reparat situatia, dar tot deplorabil e site-ul.
ce sume frate .. de banii aia ridici site de pici pe jos si il si promovezi de ajungi sa bati dealde cancan and stuff![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
nu. de banii aia faci un site care sa aiba 1 milion de romani pe el. pe zi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)