faza e urmatoareadaca nu era chestia cu haiti
nimeni nu scria nici de ceilalti copii bolnavi din romania...sau de inundatii
pt ca nu erau articole de moment
la fel ca presa
scriu bloggeri astia ai nostrii
pun pariu ca daca e maine un cutremur...zoso & co sunt primii care posteaza: A FOST CUTREMUR
iar eu aici nu vreau sa se certe nimeni + ca pe la tv nu am vazut nicio campanie de acest gen... ! STOP daca vreti sa ajutati bine daca nu iarasi bine !
PS CRISTI: el a facut referire ca eu imi fac reclama la blogsi da recunosc e adevarat tara noastra e vai si amar de ea ... dar pt asta statul nostru trebuie sa faca ceva... insa statul nostru dabea da 50.000 pentru haitieni !
Ultima modificare făcută de Lupanu; 26th January 2010 la 23:31.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
E clar ca nu prea ai inteles mare lucru din ce am vrut sa zic. In fine, fiecare face ce are chef cu banii lui.
O singura chestie mai subliniez. Articolul tau era cat de cat credibil si nu imi provoca scarba daca era in genul: Eu am donat pentru Haiti atatia bani. Daca poti, incearca sa donezi si tu
Asa, postari de astea "inflacaratoare" poate sa faca oricine care are chef sa dea impresia ca lui chiar ii pasa.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)