Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Platforma Forum Free VS. vBuletin

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

O sa tin cont de sfaturi. Cred ca in final o sa o cumpar o licenta direct de la ei, daca asa sta treaba. Sper sa apuc foarte curand sa pun forum-ul pe picoare. Foarte posibil sa va mai cer o parere despre tema pe care sa o aleg, dintr-o lista prestabilta. Sper sa ma ajutati din nou. Voi reveni in thread.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

Revin cu problema mea. Am renuntat la SMF (dupa ce l-am instalat, nu mi-au placut anumite lucruri), acum am pus myBB (am si gasit ceva teme dragute), dar totusi am primit o recomandare la phpBB.

Acum , in locul meu, voi ce ati alege intre myBB si phpBB privind urmatoarele:
    -SEO
    -securitate
    -utilitate

As inclina spre phpBB fiindca am vazut, este mult mai popular si teme mai dragute.

Orice sugestie e binevenita

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Mie toate mi se par aproximativ la acelasi nivel si e doar chestie de preferinta si de adaptare.
    Eu pana acum am folosit mult smf. De aceea sfatul meu ar fi sa folosesti ce iti place cel mai mult.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Un sfat daca se poate, tinand cont ca vei face si optimizare, si ca tipul link-urile difera de la un script la altul, si daca ai un script pe care il schimbi vei avea probleme si cu link-urile, asa ca mai bine strangi un pic din buzunar si investesti din prima in ceva profi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Lucian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Posturi
    248
    Putere Rep
    34

Implicit

Comunitatea phpBB este foarte mare , vei gasi rapid raspuns la intrebarile tale , pe langa faptul ca poti sa alegi dintr-o o multime de teme gratuite.Exista deja create plugin-uri pentru SEO , deci nu o sa ai probleme in acest sens.
    In ceea ce priveste securitatea , daca esti cu patchurile la zi , esti safe.

Cum a zis si cristi mai sus , testeaza-le pe toate si vezi care ti se pare mai potrivit si mai usor de configurat.
    Just me!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

multumesc baieti de raspunsuri. Plimbandu-ma prin toate acestea free, gasind teme dragute si plug-inuri suficiente, incepe incet incet sa mi se taie avantul spre o licenta vBuletin. Iar daca @lucian00 imi spune ca patch-urile la zi imi vor asigura si securitatea, ma pune pe ganduri.

O sa vad, nu stiu ce o sa iasa in final cu atatea posibilitati, dar am impresia ca daca o sa incep cu una free, nu o sa imi mai surada gandul la 200$ dati pe vB

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de domnualin Vezi Post
    multumesc baieti de raspunsuri. Plimbandu-ma prin toate acestea free, gasind teme dragute si plug-inuri suficiente, incepe incet incet sa mi se taie avantul spre o licenta vBuletin. Iar daca @lucian00 imi spune ca patch-urile la zi imi vor asigura si securitatea, ma pune pe ganduri.

O sa vad, nu stiu ce o sa iasa in final cu atatea posibilitati, dar am impresia ca daca o sa incep cu una free, nu o sa imi mai surada gandul la 200$ dati pe vB
    fiind platforme free multi au acces la structura site-ului si ii pot gasi vulnerabilitati. E o chestie general valabila poate la toate scripturile din lume. In momentul in care o gaura de securitate este descoperita, se lanseaza un patch sau o versiune intermediara care sa rezolve problema (vezi cum e si cazul WP-ului care acum e la 2.9.1 iar la versiunea 2.8 ajunsese la .3).

In cazul scripturilor platite, acestia nu pot sa ajunga pe mana oricui si in plus un bug/vulnerabilitate este corectat/a cu mult mai mare atentie pentru ca e chestie de marketing. Daca apar o sumedenie de bug-uri cine mai da cateva sute de dolari pe licenta?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca apar o sumedenie de bug-uri cine mai da cateva sute de dolari pe licenta?
    Intr-adevar ai dreptate. Eram atat de convins ca o sa rulez pe vBuletin inainte de a ma 'initia' prin platformele astea free, ca acum sunt foarte nehotarat. Vad cum o sa fie situatia financiara in viitorul apropiat, iar daca ceva nu o sa mearga bine, ma lansez cu phpBB. Daca va fi totul ok, vB o sa fie solutia.

Revin cu detalii in viitorul apropiat

din nou apreciez suportul tuturor

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Platforma forum
    De mamulea în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st July 2011, 15:04
  2. platforma openx
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th May 2009, 02:43
  3. platforma osCommerce simpla?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th June 2008, 10:54
  4. Vand site de free forum hosting
    De razvanm în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th February 2007, 19:02
  5. VBuletin
    De GoBig în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th November 2006, 19:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.