nu mai vedeti numai partea negativa ...
tot romani si ei:
Serban Enache www.dreamstime.com
George Lemnaru www.erepublik.com
si mai sunt si altii, hai macar noi astia de aici de pe forum sa incercam sa vedem un pic altfel lucrurile ...
nu mai vedeti numai partea negativa ...
tot romani si ei:
Serban Enache www.dreamstime.com
George Lemnaru www.erepublik.com
si mai sunt si altii, hai macar noi astia de aici de pe forum sa incercam sa vedem un pic altfel lucrurile ...
Am intalnit eu azi unul tare in SEO
Am primit o propunere de afaceri "foarte serioasa" sau poate era o amenintare.
Mi sa spus ca ar trebui neaparat sa cumpar de la el un domeniu proaspat cumparat de forma cuvant-cheie.ro, deoarece sunt primul pe acest cuvant cheie pe google, si daca el pune site-ul online si datorita faptului ca este un mare maestru in SEO, in curand ma va spulbera si va deveni lider. Dar eu daca sunt "destept" pot preveni asta daca ii cumpar domeniul (nu are nimic construit pe el, nici macar nu are host) cu o suma modesta de doar 3000 de euro si ca are si o oferta speciaal petnru mine, imi mai vinde inca nu astfel de domeniu care contine un cuvant cheie pentru care eu sunt doar pe pozitia 3 pentru suma totala de doar 5000 de euro.
Ce ziceti ar trebui sa fac un leasing? Sa achit omului oferta avantajoasa,
![]()
Si apropo l-am intrebat ce site-uri are daca e asa un maestru in SEO, a zis ca doar site-urile astea doua le are, dar a citit tot ce se putea citi despre SEO si poate bate pe oricine, oricand.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu zic sa punem bani mana de la mana si sa il platim sa ne dea lectii de programre si SEO, nu de alta dar cu un asa profesor in cateva luni depasim emag la vanzari si softpedia la trafic. Si in 6 luni facem fiecare bani de cate un x5 si in 2 ani de casa in primaverii.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Serban Enache www.dreamstime.com, wow de asta chiar nu stiam. Tot respectul pentru asemenea oameni!
sincer si eu am ramas uimite un site cu venituri de milioane de dolari.
mai sunt si alte site-uri:
softpedia, wallpaperstock.net, clip-share.com etc. si aici pe forum sunt oameni cu siteuri grele pe .com, cu siguranta, insa la multi dintre ei/noi raman in anonimat.
insa ma doare ca uneori vin oameni (pe care i-ai blagloslovit si tu) care nu au nici o treaba cu business-urile online, antreprenoriat si vin cu niste teorii ... de te doare capu; un mic exemplu: http://forum.seopedia.ro/google/1271...onteaza-2.html
o zi faina (vorba unui bun prieten, din ardeal, activ pe forum de altfel)
Ultima modificare făcută de No_name; 19th November 2009 la 09:25.
Am fi frumos ca facem un thread separat unde sa amintim doar de proiecte de succes ale romanilor, atat in romania cat si pe blog. Nume si link.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)