DA
NU
@Krm Felicitările şi admiraţiile mele.
Nu ştiam că se pot face atâtea cu câteva noţiuni elementare în seo.
Ultima modificare făcută de doro; 19th October 2009 la 08:25.
pentru un site nou nici gand - sandbox;
pentru cuvinte puternice, ma indoiesc ca poti ajunge in top trei doar prin "Linkuri gratis".
sunt situatii exceptionale in care, da, se poate; insa trebuie sa beneficiezi de alte siteuri in spate, adica sa fii cunoscut in domeniu respectiv iar serviciul care il oferi trebuie sa fie ori ft bun ori ft prost, ca sa atragi linkuri.
stiu un site care in mai putin de un an a ajuns pe prima pagina la un cuvant destul de puternic (icon), insa nu prin linkuri gratis, chiar daca avea site-ul care era pe pozitia 2.
@doro eu zic ca notiunile care le stiu eu despre seo sunt elementare, nu ma laud cu ce stiu pentru ca eu zic ca in materie de seo stiu maxim 10% din cat as putea sa stiu.
nu e nici o rusine sa cumperi linkuri, n-am zis asta, dar prefer sa le construiesc singur.
@no_name da pentru un site nou exista sandbox, dar pentru unul vechi ai sanse mai mari. si pentru cel nou daca faci linkuri cat esti in sandbox cand vei iesi vei iesi pe pozitii mai bune decat cele de dinainte.
@cristi cat despre linkuri, la cat de mare e plaja de siteuri, decat daca nu vrei nu gasesti linkuri dofollow si pe siteuri cu autoritate fara bani. si pentru construirea de ibl nu exista dacat directoare si commenturi nofollow. exista mai multe modalitati gen bookmarks, siteuri gen aboutus.org, comenturi dofollow pe siteuri puternice, digg, bookmarks, link whell intre ele si multe alte.
Ultima modificare făcută de Krm; 19th October 2009 la 12:26.
eu cred ca e perfect moral. tu dai bani pentru linkuri eu dau (timp/munca) pentru linkuri deci tot cam acelasi lucru este.daca vorbim de etica sau moralitate, da nu ar fi normal,![]()
Ai dreptate...
Insa pentru mine timpul este cel mai scump. mai bine prefer sa fac altceva mult mai util cu timpul pe care il am. Din pacate timpul nu poate fi cumparat cu bani; insa linkurile da. Mai mult decat atat vreau sa fac banii sa munceasca pentru min, nu eu pentru bani.
In fine ... fiecare alege cum crede ca e mai bine, insa ma repet, daca vrei sa faci din asta un business, cred ca mai bine ai merge pe varianta mea, iar in timpul ramas te gandesti ce neajunsuri ai la site, proiect.
Offtopic: Aici stii cum e? E ca si cu norocul. Unii spun ca nu exista exista noroc, ca ti-l faci cu mana. Insa cineva se chinui sau munceste 1 an sa spunem, iar cel care beneficiaza de un pic de noroc o face in 3 luni.
vad ca parerile sunt impartite, ca si voturile, in mod egal. dar nu pot sa cred ca au votat atat de putini utilizatori.
Pentru ca facem optimizare pt Google, n-ar fi mai bine sa ne intrebam daca ne penalizeaza Google pt link-uri platite? Si daca da, ne asumam riscul de a da bani degeaba, odata prinsi si penalizati?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)