Da, eu as da. Si mie mi se pare destul de ieftin.
Intrebare: Se obisnuieste ca din bloguri sa se stearga linkuri ? (cum se intampla in directoare)
Da, eu as da. Si mie mi se pare destul de ieftin.
Intrebare: Se obisnuieste ca din bloguri sa se stearga linkuri ? (cum se intampla in directoare)
Nu sunt blogurile mele, sunt cam din toate nisele.Nu cred ca posesorii lor ar sterge comentarii , de ce ar faceo?
Sunt destui webmasteri care au bloguri si nu stiu la ce ajuta nofollow.
Ziceam de 10000 de linkuri nu pentru un singur site pe care sa il postezi,pui cate vrei.La urma urmei pui la articolele relevante.
bine, poate 2 ore e un termen optimist, mai ales daca linkurile sunt organizate pe taguri, toate articolele dintr-un blog sunt grupate in acelasi loc, etc (ideea poate fi dezvoltata mai multe pe tema ergonomie decat pe tema informatie din punctul meu de vedere);
oricum, exista si dezavantajul ofertei: sunt putini cei care chiar au nevoie de 10.000 de linkuri catre articole de bloguri, iar pentru cateva zeci de articole pot sa le culeg manual direct de la wordpress.com (mai ales ca tot tre sa ajung la ele ca sa adaug comentariul);
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)